• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA VALİSİ MUSTAFA HAKAN GÜVENÇER'E MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ'NDEN NEZAKET ZİYARETİ
MANİSA VALİSİ MUSTAFA HAKAN GÜVENÇER'E MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ'NDEN NEZAKET ZİYARETİ30 Mayıs 2018 Çarşamba

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Ersaygı, Meclis Üyesi Alper Özgür ve Disiplin Kurulu Üyesi M.Reşat Korguz’un yer aldığı Ticaret Borsası Yönetimi Heyeti, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.

Nazik kabulleri nedeniyle Vali Güvençer’e, hem Şahsı hem de Yönetim Kurulu adına teşekkür ederek sözlerine başlayan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, ziyarette yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz Nisan ayında Borsamızda yapılan seçimlerde, Üyelerimizin oylarıyla yeniden göreve geldik. Önümüzdeki süreçte de Sizin deneyimleriniz ve önderliğinizden istifade ederek yine hizmet ve faydalı çalışmaların bir parçası olmanın gayreti içinde olacağız. Manisa Ticaret Borsası olarak üzerimize düşecek her vazifede gereken katkıyı mutlaka sağlamaya gayret edeceğimizi belirtmek istiyoruz” dedi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de yaptığı konuşmada; “Ben de saygıdeğer Başkanımın Şahsında Manisa Ticaret Borsası Yönetimine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Manisa’nın bir adım daha ileri gidebilmesi konusunda, vereceğiniz katkılar sebebiyle Sizlere başarılar, kolaylıklar, yol açıklıkları diliyorum” dedi.