• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
"Ülkemizi İleriye Taşıyacak Tüm Alanlarda Yeni Kabinemize Başarılar Diliyoruz"
10 Temmuz 2018 Salı
 
 
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Sistemin İlk Kabine’sine ilişkin yapmış olduğu değerlendirmede şunları belirtti:
 
-“Dünyada ve Türkiye'de demokrasi, ekonomi ve teknolojiyle ilgili çok önemli sınavlardan geçilen bir dönem yaşanıyor. Bugün dünyada güçlü bir ülke olmak, güçlü bir ekonomi olmakla mümkündür. Teknoloji temelli ve sürdürülebilir kalkınma için gerekli adımları taşıyan politikalar başta olmak üzere, Ülkemizi ileriye taşıyacak tüm alanlarda Yeni Kabinemize başarılar diliyoruz. Bir defa daha Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.
 
Ekonomide, özellikle makroekonomik dengelerimizi sağlamlaştıracak yapısal, mali ve finansal tedbirleri içeren kapsamlı bir programın bir an evvel hayata geçirilmesini temenni ediyoruz. İş dünyası olarak her zaman olduğu gibi yeni dönemde de Ülkemizin ilerlemesi için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda; Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan Yeni Kabine’de İş Dünyamızdan İsimlerin yer almasını da ayrıca önemli görüyoruz. Çünkü; İş Dünyasının temsili, karar alma süreçlerini ve yapısal reformların hayata geçirilmesini hızlandıracaktır. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde kendini gösteren teknik hakimiyet sorunların ve bürokratik engellerin hızla aşılmasını sağlayacaktır.
 
Listede bulunan 17 Bakanın 3’ünün Manisalı olması da Biz Manisalılar için ayrı bir gurur ve heyecan kaynağı olmuştur. Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu; Her biri iş dünyasını ve ekonomiyi yakından bilmeleriyle, üst düzey görevlerde ve çok çeşitli çalışma alanlarında başarılarıyla tanınmışlardır. Sayın Cumhurbaşkanımızda yer etmiş olan çok daha büyük görevleri üstlenebilecekleri kanaati ise Manisa için ayrıca kıymetli bir sonuç ve aynı zamanda yeni bir başlangıç oluşturmuştur. Manisa’nın tarım, ticaret, sanayi ve diğer tüm hizmet sektörlerinde sürekli daha iyi seviyelere ulaşması için bu şansı çok iyi değerlendireceğimize inanıyor,  Kendilerini mümkün olan en kısa süre içerisinde Manisa’da göreceğimiz düşüncesiyle, zorlu fakat bir o kadar da anlamlı görevlerinde başarılar diliyorum.”