• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
TEKNOTARIM'18 / 12. MANİSA ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI SONA ERDİ
TEKNOTARIM'18 / 12. MANİSA ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI SONA ERDİ05 Kasım 2018 Pazartesi

 

 

 

TEKNOTARIM'18 / 12. Manisa Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 150 firmanın katılımı ile 1-4 Kasım tarihleri arasında konuklarını ağırladı. Türkiye’nin dört bir tarafından katılımcıların ziyaret ettiği, Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektörlerinde ufuk açıcı teknolojik gelişmelerin görüldüğü fuar, konukların beğenisini kazandı.

Üyelerinin faaliyetleri kapsamında Manisa ve Ülke Ekonomisi’ne kazandırdığı tarıma dayalı marka ürünlerin İç ve Dış Piyasada daha geniş bir çevrede tanınması, ticari değerlerinin desteklenmesi ve pazarlama sahalarının genişlemesine katkı sağlanması fikriyle oluşturulan Manisa Ticaret Borsası Standı fuar süresince yoğun ilgi gördü.

Bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen Teknotarım’18 Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarı hakkında değerlendirmede bulunan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap şunları belirtti; “Öncelikle Teknotarım 2018 Manisa 12. Uluslararası Tarım Hayvancılık Fuarı organizasyonda emeği geçen Tüm Kurum ve Kuruluşlarımıza, SNS Fuarcılığa, kurdukları stantlarla fuarımıza değer katan Firmalarımıza, ilgi ve takibini eksik etmeyen Üreticilerimize ve Halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Çünkü; Ülkemizin kalkınmasında, temelinde tarımsal yeterlilik ve bunu geliştirmeye odaklanmış ilgi olmadan büyük hedeflere etkin şekilde ulaşmamız mümkün değil.

Manisa’mız da işte bu bilinçle; sanayi ve hizmet sektörlerindeki atılımını sürekli yükseltirken, yerel ve ulusal kalkınmamızın en önemli ayaklarından olan tarımsal ekonominin gereklerini önemli ölçüde yerine getirmeye çalışmaktadır. Ancak bize bahşedilen bu değerli topraklarda halen kullanılması gereken büyük bir potansiyel bulunuyor. Çünkü günümüzde tarım; gelişmelerin hızla yaşandığı bir sektöre dönüşmüş durumda. Bu nedenle Dünyada olup bitenlerin de izlenmesi gerekiyor. Bu bakımdan bu gibi fuarlar; Manisa Tarımının ve Tarıma Dayalı Ekonomisinin gelişimini daha üst seviyelere taşıyacak ve Manisa’nın etki alanını daha da genişletecek, bir fırsat olarak değerlendirilmelidir.