• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK'E MANİSA TİCARET BORSASI'NDAN TEBRİK ZİYARETİ
ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI ÖMER FARUK ÇELİK'E MANİSA TİCARET BORSASI'NDAN TEBRİK ZİYARETİ18 Nisan 2019 Perşembe

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Ersaygı, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Özalp, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Yılmaz ve Alpaslan Gül, Meclis Üyeleri Abdullah Ercan, Murat Büyükşahin ve İbrahim Külahlı ile Disiplin Kurulu Üyesi M.Reşat Korguz’dan oluşan Manisa Ticaret Borsası Yönetimi Heyeti,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, bir dönem daha Belediye Başkanı seçilmesi nedeniyle tebriklerini iletti.

 

Ziyarette konuşan Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap şunları söyledi; “Bir dönem daha Belediye Başkanı seçilmenizden dolayı sizi tebrik ediyoruz. Gerek Canlı Hayvan Borsamızın gerek Ticaret Borsamızın her türlü etkinliğinde yanımızda olmanızla bize güç verdiniz. Bizler de her zaman sizin yanınızda olmaktan büyük mutluluk duyduk. Manisa’ya hizmet edebilmek için Kurumların birbirine ihtiyacı vardır. Biz de sizinle beraber, bunu en iyi şekilde göstermişizdir. Yeni döneminizde Manisa’mıza hizmet için başarılar diliyoruz. Her zaman biz de sizin yanınızda olacağız. Manisa Ticaret Borsası Yönetimi ve Şahsım adına tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun”

 

Borsa Başkanı Sadık Özkasap ve Yönetiminin nazik ziyaretine, iyi dilek ve temennilerine teşekkür ederek karşılık veren Başkan Çelik,  duyduğu güzel sözler karşısında duygulandığını ifade etti. Başkan Çelik “Beş yıllık hizmet dönemimizde Manisa Ticaret Borsamız bizim her zaman yanımızda oldu. Çok güzel ilişkilerimiz oldu. Ortak birçok projeye imza attık. Bizim Hayri çalışmalarımızda her zaman tereddütsüz yanımızda oldular. Fikirleriyle, destekleriyle, katkılarıyla hem şehrimize hizmet ettiler hem de bizimle birlikte omuz omuza hizmet kervanının içerisinde yer aldılar. Bugüne kadar ki katkıları destekleri için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de Şehzadeler Belediyemiz ve Manisa Ticaret Borsa’mız ortak projelere imza atacak, güç birliği yapacak,  şehrimize hep birlikte hizmet edecek.” şeklinde konuştu.