• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR.MEHMET ÇERÇİ'YE MANİSA TİCARET BORSASI'NDAN TEBRİK ZİYARETİ
YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI DR.MEHMET ÇERÇİ'YE MANİSA TİCARET BORSASI'NDAN TEBRİK ZİYARETİ18 Nisan 2019 Perşembe

 

 

 

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Ersaygı, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Özalp, Meclis Başkan Yardımcısı Alpaslan Gül, Meclis Üyeleri Abdullah Ercan ve İbrahim Külahlı’dan oluşan Manisa Ticaret Borsası Yönetimi Heyeti, Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi’yi ziyaret ederek, bir dönem daha Belediye Başkanı seçilmesi nedeniyle tebriklerini iletti.

 

 

Ziyarette konuşan Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap şunları söyledi; “Bundan önceki süreçte olduğu gibi yeni dönem de Yunusemre Belediyemizle de sıkı bir iş birliği içerisinde olacağımıza inanıyoruz. Özellikle tarımı ve tarıma dayalı sanayiyi geliştirmek gibi konular başta olmak üzere Şehrimize hizmet edebilecek her konuda taşın altına elimizi koymaya hazırız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Manisa Ticaret Borsası ile işbirliği içinde çalışmaktan büyük gurur duyacaklarını ifade ederek, yeni dönemde yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.