• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA VALİSİ AHMET DENİZ MANİSA TİCARET BORSASI'NI VEDA ZİYARETİNDE MANİSA'NIN KENDİSİ İÇİN HER ZAMAN ÖZEL BİR ŞEHİR OLACAĞINI İFADE ETTİ
MANİSA VALİSİ AHMET DENİZ MANİSA TİCARET BORSASI'NI VEDA ZİYARETİNDE MANİSA'NIN KENDİSİ İÇİN HER ZAMAN ÖZEL BİR ŞEHİR OLACAĞINI İFADE ETTİ17 Haziran 2020 Çarşamba

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Manisa Valisi Ahmet Deniz Manisa Ticaret Borsası’na veda ziyareti gerçekleştirdi.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Yılmaz ve Abdullah Ercan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Ersaygı ve Disiplin Kurulu Üyesi Reşat Korguz’un hazır bulunduğu ziyarette, Manisa adına gerçekleştirilen çalışmalar ve kurumsal işbirlikleri için karşılıklı olarak teşekkür edildi.

Manisa’da tarım, tarıma dayalı sanayi ve ticarette kat edilen mesafenin de görüşüldüğü veda ziyaretinde Manisa Valisi Ahmet Deniz şunları ifade etti:

-“ Manisa biriktirdiği tarihi, kültürel ve ekonomik değerlerle pek çok özelliği bir arada taşıyan nadir şehirlerimizden bir tanesi. Manisa’da görev yapmış olmak benim için de her zaman özel bir anlam taşıyacak. Bu üreten Şehrin, sahip olduğu dinamikleriyle Ülkemize güç kazandırdığı yolda, Devletimizi temsilen Manisalılara olabildiğince katkıda bulunabilmiş olmayı,  Ben de Şahsımın manevi kazanımı sayarım. Bu süre zarfında Manisa Ticaret Borsası ile de el ele güzel işler yapmaya gayret ettik. Bu vesile ile Manisa’da göreve başladığım andan itibaren Şahsıma, Valiliğimiz Teşkilatı’na, Tüm Yerel Kurumlarımıza ve Vatandaşlarımıza hep yapıcı ilgilerini gördüğüm, her zaman olumlunun ve faydalı olanın peşinde mesai harcadıklarına işbirlikleriyle şahit olduğum Manisa Ticaret Borsası Yönetimi’ne COVİD 19 sürecindeki maddi ve manevi destekleri de dahil teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ise veda ziyaretine dair şunları belirtti:

-“Her ne kadar veda ziyaretleri dolayısıyla Sayın Valimiz ile bir araya gelmiş olsak da; Bu ziyareti gönlümüz veda olarak kabul etmiyor. Sayın Valimiz; Vatandaş ile bütünleşen ve zaman mefhumunun çok üstündeki hizmet anlayışıyla, Manisa’mızın yapıcı ve birleştirici gücü olmuştur. Pek çok projede her zaman yanımızda olmuş, daha iyilerinin yapılabilmesi için cesaret vermiş, derin bilgi ve deneyimleriyle bizlere yol göstermiştir.  Manisa’nın tarıma dayalı ekonomisi daha iyi seviyelere taşıyacak pek çok projenin hayat bulmasına öncü ve destek olmuş, halkımızla iç içe olarak sahanın sürekli nabzını tutmuştur. Covid-19 salgını sürecinin mümkün olan en az hayati ve ekonomik kayıpla geride kalması için dinlenmek bilmeden nasıl bir mücadele verdiklerine de yakından şahit olduk. Tüm bunlar ve daha niceleri Valimiz Sayın Ahmet Deniz ile ilgili duygularımızı ifade etmeye tam olarak yetmeyecektir. Bizler de Manisa’mıza kazandırdıkları için Kendilerine teşekkürlerimizi arz ediyor, sağlık, huzur ve daha nice başarılarla dolu bir ömür diliyoruz."

Kaynaklarımızın korunması ve yerli üretim gibi Manisa’nın gelecekteki ekonomik ve toplumsal önceliklerinin de görüşüldüğü ziyarette,   Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Cahit Yayman’da şu hususlara değindi:

-“ Modern çağın gerektirdikleriyle gelişime odaklı ama aynı zamanda ulusal ve yerel değerlerimizi de bizlere çok iyi hatırlatan vizyonu ve yapıcı liderliğiyle, sosyal ve kültürel hayattaki etkinliği ile, Sayın Valimiz Manisa’da iz bırakanlar arasında olmuştur. Gerek Halkımız ile iletişimi, gerek yatırımlar konusundaki hassasiyetleri ile Manisa kendisini unutmayacaktır. Kendisinin de Manisalı Kardeşleri olarak Bizleri unutmayacağını düşünüyoruz.