• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici Manisa Ticaret Borsası'nı Ziyaret Etti
İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici Manisa Ticaret Borsası'nı Ziyaret Etti 22 Ocak 2021 Cuma

 

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici’yi ağırladı. Manisa Ticaret Borsası’na iade-i ziyarette bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Dikici Kurumun eğitime verdiği destek ve katkılar için Başkan Sadık Özkasap’a teşekkür etti. Ziyarette işbirliği ve devam eden ortak projeler görüşüldü. Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, “Pandemi sürecinde eğitim sistemimizin aksamaması ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin başlattığı proje kapsamında Manisa Ticaret Borsası olarak biz de Tablet PC desteğinde bulunacağız” dedi.

Karşılıklı fikir alışverişi, devam eden ortak projelerin geliştirilmesi ve yeni dönemde yapılması planlanan projelerin görüşüldüğü ziyarette Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap yaşanan pandemi süresinde eğitim sisteminin  alınan önlem ve tedbirlerle aksatılmadan devam etmesinin çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından her yıl yapılan eğitim yardımının bu yıl pandemi sebebiyle Öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımı şeklinde devam ettiğini anlatan Başkan Sadık Özkasap Manisa Ticaret Borsası olarak kendilerinin de uzaktan eğitime destek olacağını ifade etti.

Eğitime her daim gereken önem ve özeni gösterdiklerini belirten Başkan Sadık Özkasap; “Sosyal Sorumluluklarımız kapsamında İlimize kazandırdığımız Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesi’ne desteğimiz devam ediyor. Öğrencilerimizin elde ettiği başarılarla gurur duyuyoruz. Öğrencilerimiz TEKNOFEST, ERAMUS Projeleri ve TÜBİTAK yarışmalarında boy göstererek göğsümüzü kabartıyorlar. Okul İdaremiz ile sürekli iletişim halinde kalarak Okulumuzun taleplerini sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde nihayete erdiriyoruz” dedi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı Mesleki Eğitim Protokolü çerçevesinde yürütülen faaliyetlere de destek verdiklerini ifade eden Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, “Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Protokol Yürütme Kurulunda Manisa Ticaret ve Sanayi Odasıyla beraber yer alarak eğitim faaliyetlerine katkıda bulunuyoruz. Manisa tarımıyla, sanayisiyle, hizmet sektörüyle Ülkemizin en önemli ve en üretken İllerinden birisi konumunda. Eğitimde elde ettiğimiz başarılarla da adımızdan söz ettirmek son derece önemli. İnşallah kısa sürede pandemi süreci sona erer ve hem sosyal hem ekonomik hem de eğitim hayatımızda eski günlerimize döneriz. Geçtiğimiz yıldan bu güne yaşadığımız korona virüs salgını döneminde eğitimin aksamaması için çalışan tüm idareci ve öğretmenlerimiz ile eğitim camiası çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Manisa’yı bilen ilimizde görev yapmış Manisalı bir Milli Eğitim Müdürüne sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Yeni süreçte Sizin Şahsınızda ve Tüm Eğitim Camiasına, Öğrencilerimize sağlık, huzur ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici’de Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’a misafirperverliği için teşekkür etti. Eğitim Camiası olarak hem yaşanan sürecinde hem de gelecekte Manisa Eğitiminin daha ileri seviyeye ulaşması için çalışacaklarını belirten Dikici, “Manisa Ticaret Borsamız eğitim adına önemli çalışmalar ve projeler yürütüyor. Kendilerini kutluyorum. Uzaktan eğitim sistemine yapacakları destekten ötürü de teşekkür ediyorum” diye konuştu.