• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
KOBİ DESTEK (NEFES) KREDİSİ PROJESİ HİZMETE SUNULUYOR!
KOBİ DESTEK (NEFES) KREDİSİ PROJESİ HİZMETE SUNULUYOR!24 Eylül 2018 Pazartesi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere; İşletme döngüsü ve yatırımlarda finansmana uygun şartlarda erişim KOBİ Statüsündeki İşletmelerimizin faaliyet süreçlerindeki en önemli ihtiyaçları arasındadır. İşletmelerimizin bu ihtiyaçlarını finans piyasasından yıllık enflasyon oranının üzerindeki faiz oranlarıyla karşılamak durumunda oluşları da büyük zorluk teşkil etmektedir.

2017 yılı ve 2018 yılı başında olduğu gibi; Genel Türkiye Ekonomisinin Canlılığını ve Üretim Hacmini doğrudan etkileyen bu sorunun nasıl telafi edilebileceği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin öncülüğünde Yerel ve Ulusal Ölçekte yapılan çalışmalarda ele alınmış ve nihayetinde; Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere Nefes Kredisi Projesinin “KOBİ Destek Kredisi” adıyla tekrar başlatılmasına karar verilmiştir.

Manisa Ticaret Borsası olarak ise; Bundan önceki Nefes Kredisi Projelerinde olduğu gibi, devamı niteliğindeki KOBİ Destek Kredisine de katılarak, KOBİ Statüsündeki Siz değerli Üyelerimize kullandırılmak üzere Projeye 1.500.000,00-TL’ sı kaynak aktarılması kararı almıştır.

“KOBİ Destek Kredisi'ne” başvuru koşulları ve detaylı bilgilerin yer aldığı resmi yazımızı aşağıda bilgilerinize sunarız.

 

Saygılarımızla

Muhasebe Servisi