• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ ŞEHZADELER KAYMAKAMI CEMAL HÜSNÜ ÇAYKARA'YA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNARAK, "HOŞGELDİNİZ" DEDİ!
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ  ŞEHZADELER KAYMAKAMI CEMAL HÜSNÜ ÇAYKARA'YA  NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNARAK,  02 Ekim 2018 Salı

Manisa Ticaret Borsası Yönetimi, 01.09.2018 Tarih ve 30522 Sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan 2018/157 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Şehzadeler Kaymakamlığı’ na atanan Cemal Hüsnü ÇAYKARA’yı makamında ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ÖZKASAP ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin ŞENAY, Meclis Başkan Yardımcısı Alpaslan GÜL, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet ERSAYGI ve Meclis Üyesi Kenan UNAT’ın yer aldığı Manisa Ticaret Borsası Yönetimi Heyeti  ziyaretlerinde, Kaymakam Cemal Hüsnü ÇAYKARA’ya “Hoşgeldiniz” diyerek, Şehzadeler ve Manisa’daki görevlerinin hayırlı olması temennilerini ilettiler.

Manisa’nın tarıma dayalı ekonomisi ve sanayisi, Manisa’daki sektörel faaliyetlerin çeşitliliği ve gelişim potansiyeli gibi konular hakkında da görüşülen ziyarette, Manisa Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Sadık Özkasap ziyarette ayrıca şunları belirtti:

-“ Tarıma girdi teşkil eden faktörler dahil temel kaynaklarını koruyarak, üretim ve sanayi yapısını ve ticari potansiyelini öncelikle kendi kendine yeterli olma seviyesine çıkarma, aynı zamanda da katma değere ve ihracata dönüştürme becerisini yükseltmesi Türkiye’nin en büyük teminatı olacaktır. Bu kapsamda Manisa ve Manisalılar da üzerlerine düşen her vazifeyi yerine getirme azim ve kararlılığını devam ettireceklerdir. Zaman hızla ilerlerken Bizler de; Hem kendi sektörel faaliyetlerimizde hem de Borsamızın kurumsal çalışmalarında mümkün olan en iyi şekilde Manisa ve Ülkemiz için faydalı sonuçlar üretmeye, Şehzadeler Kaymakamlığımızın da kamusal hizmet standartları ve Vatandaşlarımızın refahı adına sürdüreceği çalışmalarının yanında olmaya devam edeceğiz.”

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü ÇAYKARA ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Manisa ile ilgili gözlem ve geleceğe yönelik beklentilerini özetle şu şekilde ifade etti:

-“ Manisa tarımda ve sanayide çok önemli noktalara gelmiş durumda. Bu gelişmişliğin daha da iyi seviyelere çıkması için Kurumlar arası dayanışmaya, Halkla bütünleşen hizmet anlayışına hakim olduğunu gördüğüm Sizlerle çalışmak beni çok mutlu edecektir. Üreten Manisa’nın Yerel ve Ulusal kalkınmamıza yönelik projelerinin devamlılığı ve mevcut projelere yenilerinin eklenmesi Manisa Ticaret Borsası ile birlikte memnuniyetle çalışacağımız konular arasında olacaktır.”