• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA VALİSİ MUSTAFA HAKAN GÜVENÇER MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ'NE VEDA ZİYARETİNDE MANİSA'YI HER ZAMAN GURURLA HATIRLAYACAĞINI İFADE ETTİ
MANİSA VALİSİ MUSTAFA HAKAN GÜVENÇER MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ'NE VEDA ZİYARETİNDE MANİSA'YI HER ZAMAN GURURLA HATIRLAYACAĞINI İFADE ETTİ06 Kasım 2018 Salı

2018/202 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Ticaret Borsası’na veda ziyaretinde bulundu.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve Meclis Başkanı Cahit Yayman ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Ersaygı, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Yılmaz ve Disiplin Kurulu Üyesi Reşat Korguz’un hazır bulunduğu ziyarette, Manisa adına gerçekleştirilen çalışmalar ve kurumsal işbirlikleri için karşılıklı olarak teşekkür edildi. Manisa ve Ülkemizin geleceğine dair; Başta kaynaklarımızın korunması ve yerli üretim olmak üzere ekonomik ve toplumsal önceliklerin de görüşüldüğü ziyarette,  ömür boyu üstlenilecek her görevde yine karşılıklı olarak sürekli başarı temennilerinde bulunuldu.

Manisa genelinde tarım, tarıma dayalı sanayi ve ticarette kat edilen mesafenin de görüşüldüğü ziyarette Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, vedası kapsamında şunları ifade etti:

-“Elbette Ülkemizin dört bir yanı önemli ve değerlidir fakat ayrı bir izahla yer açmak gerekirse;  Manisa biriktirdiği tarihi, kültürel ve ekonomik değerlerle Ülkemizin en kıymetli İllerinden bir tanesi. Manisa’da görev ifa ettiğim sürece, bu üreten Şehrin kendi dinamikleriyle, kendi gelenekleriyle hep bir adım fazlasını düşünerek kat ettiği ve Ülkesine güç kazandırdığı yolda, olabildiğince katkıda bulunabilmiş olmak, bazen de bu Güzel Şehrin ve Güzel İnsanlarının üstlendikleri çok çeşitli ve aynı zamanda da zorlu işlerde yüklerini hafifletebilmiş olmak benim için onurdur. Allah ömür verdiği sürece de bunu böyle ve onurla hatırlayacağım. Bu süre zarfında Manisa Ticaret Borsası ile de el ele güzel işler yapmaya gayret ettik.

Bu vesile ile Manisa’da göreve başladığım andan itibaren Şahsıma, Valiliğimiz Teşkilatı’na ve Tüm Yerel Kurumlara hep yapıcı ilgilerini gördüğüm, her zaman olumlunun ve faydalı olanın peşinde mesai harcadıklarına işbirlikleriyle şahit olduğum Manisa Ticaret Borsası Yönetimi’ne teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ise veda ziyaretine dair şunları belirtti:

-“Her ne kadar veda ziyaretleri dolayısıyla Sayın Valimiz ile bir araya gelmiş olsak da; Bu ziyareti gönlümüz veda olarak kabul etmiyor. Sayın Güvençer; Vatandaş için, Vatandaş ile bütünleşen ve zaman mefhumunun çok üstündeki hizmet anlayışıyla, Manisa’mızın yapıcı ve birleştirici gücü olmuştur. Pek çok projede her zaman yanımızda olmuş, daha iyilerinin yapılabilmesi için cesaret vermiş, derin bilgi ve deneyimleriyle bizlere yol göstermiştir. Daha verimli bir Manisa için Kurumlar arası dayanışmayı teşvik etmiş, uygulamada da dostça önem vermiştir.

Tüm bunlar ve daha niceleri Valimiz Sayın Mustafa Hakan Güvençer ile ilgili duygularımızı tam olarak ifade etmeye yetmeyecektir. Modern çağın gerektirdikleriyle gelişime odaklı ama aynı zamanda da ticaret dahil unutulmaya yüz tutmuş ulusal değerlerimizi de çok iyi hatırlatan vizyonu ve yapıcı liderliğiyle, sosyal ve kültürel hayattaki etkinliği ile, kısacası bıraktığı tüm iz ve projelerle,  Manisa kendisini hiçbir zaman unutmayacaktır. Kendisinin de Manisalı Kardeşleri olarak Bizleri unutmayacağını düşünüyoruz Şahsım, Borsamız ve Tüm Manisalılar adına kattığı değerler ve kazandırdıkları projelerden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyorum. Saygı ve sevgiyle; Sayın Mustafa Hakan Güvençer’e sağlık, huzur ve daha nice başarılarla dolu bir ömür diliyorum.”