HEDEFLERİ; "BAYRAĞIMIZI DEFALARCA PODYUMA ÇIKARMAK!"
HEDEFLERİ; 20 Aralık 2018 Perşembe

Aerobik Jimnastik Branşındaki Ulusal ve Uluslararası pek çok şampiyonada aldıkları başarılı sonuçlar ve madalyalar ile Manisa’nın ve Tüm Türkiye’nin sportif alanda göğsünü kabartan Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesi Öğrencileri Selin Sürüm ve Can Derviş, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ı makamında ziyaret etti.

Başarılı Sporcularla birlikte Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesi Müdürü İlhan Kurban, Okul Aile Birliği Başkanı İlknur Kayıkçı, Velilerinin ve Öğretmenlerinin de bulunduğu ziyarette, Selin Sürüm ve Can Derviş’in hem Eğitim-Öğretim ve Kişisel Gelişim, hem de Spor ve Sosyal Hayatlarındaki başarıları ve başarıyı getiren örnek çalışmaları görüşüldü. Selin Sürüm ve Can Derviş’in de anlatımıyla,  Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesi’nin sporu da kapsayan eğitim kültürü, Manisa’nın Jimnastik Branşlarında ulaştığı seviye ve Kulüpleşmenin önemi de değerlendirilen konular arasında oldu.

“Hayatta herkesin anlatacağı bir hikâyesi vardır ama hedef bilincine erken yaşta ulaşan ve pek çok başarı ile hedefe ulaşma azmini alışkanlık haline getirmiş Gençlerimizin her zaman gururla anlatacak hikâyeleri olacaktır!” diyen Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap da, Selin Sürüm ve Can Derviş’in başarılarına ilişkin olarak ayrıca şunları belirtti:

-“ Hayırsever Kuruluşu olarak gelecekte de başarılı Öğrencileri ile sürekli gurur kaynağımız olacağına inandığımız, Ülkemizin Geleceği adına her faaliyetine büyük önem verdiğimiz Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesi’ni, Manisa’mızı ve Türk Sporunu temsilen Aerobik Jimnastik Branşında elde ettiğiniz üstün başarılar dolayısıyla Sizleri gönülden tebrik ediyor,  Ulusal ve Uluslararası Şampiyonalarda daha nice başarılar diliyorum. Ülkemizin değerlerine değer katacak Yeni Nesillerin yetişmesinde Çocuklarının yeteneklerine sahip çıkan Velilerimize, Manisa Ticaret Borsası Anadolu Lisesi Öğrencileri’nin sportif alandaki yeteneklerine de üstünlük kazandıran Öğretmenlerimize, Okul Yönetimimize ve ayrıca spora erişilebilirliğin sağlanması ve sportif başarılar ile sonuçlanması yönünde yoğun bir organizasyonel çalışma içerisinde olduğunu bildiğimiz İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüze de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.”

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap tarafından anı plaketi sunulan; Ulusal ve Uluslararası Platformda 16 altın, 9 gümüş ve 10 bronz madalyası bulunan Selin Sürüm ve 11 altın, 7 gümüş ve 13 bronz madalyası bulunan Can Derviş ise verdikleri ortak mesajda; Hedeflerinin, “Ülkemizin çağdaş uygarlık amaçları doğrultusunda, faydalı meslek sahibi bireyler olmanın yanı sıra, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında Türk Bayrağını defalarca dalgalandırmak!” olduğunu belirttiler.