• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
GÖRÜŞ VE TESPİT TALEBİ HK.
GÖRÜŞ VE TESPİT TALEBİ HK.04 Ocak 2019 Cuma

 

 

Ocak 2019 içerisinde; Cumhurbaşkanımızın ve Ekonomiden Sorumlu Bakanlarımızın katılımıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’daki Merkezinde, “X. TOBB Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası” yapılması planlanmaktadır.

“X. TOBB Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası”nda Cumhurbaşkanımıza ve ilgili Bakanlarımıza iletilmesi ve dile getirilmesi için hazırlayacağımız Toplantı Gündemine Öneri Maddelerinin, Manisa ve Üyelerimizi temsil etme düzeyinin etkili olmasını temin etmek amacıyla;

Manisa ve Ülkemizin, Ekonomik ve Toplumsal Kalkınmışlığının sürekli artması için çalışan Siz Değerli Üyelerimizin; Bilgi, tespit ve değerlendirmelerine ihtiyaç bulunmaktadır.

 

 

 

Bu kapsamda;

Ekonomimizi ilgilendiren faaliyet konularınızdaki tüm süreç ve faktörlere dair, Borsamız tarafından hazırlanacak tespit ve öneri maddelerinde yer almasını istediğiniz her türlü sorun ve zorluk tespiti ile bunlara dair çözüm ve iyileştirme önerilerinizi, 07.01.2019 Pazartesi günü saat 16:00’a kadar, e-mail ya da faks yoluyla Borsamıza ulaştırmanızı talep ederiz.

Sağlayacağınız katkı için şimdiden teşekkürlerimizi sunar,

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

 

Saygılarımızla