• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
"İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019" BAŞLADI
25 Şubat 2019 Pazartesi

 

İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde yapıldı.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen “İstihdam Seferberliği 2019” faaliyeti hakkında açıklamada bulundu. 

“Burası Türkiye, Burada İş Var” sloganıyla başlatılan “İstihdam Seferberliği 2019” hakkında açıklama yapan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap; “Yeni İstihdam Seferberliği’nde iş insanlarına sunulan destekler, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından kamuoyuna açıklandı. 8 başlıkta toplanan destek ve teşviklerle 2,5 milyon istihdam sağlanması hedefleniyor” dedi. 

Manisa Ticaret Borsası olarak ülkemizin, İstihdam Seferberliği 2019 hedeflerine katkı sağlamak için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Özkasap, Devletimiz tarafından sağlanan teşvik ve desteklerin üretime yönelik artarak devam etmesi temennisinde bulundu.