• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
"ÜLKEMİZE KAZANDIRDIKLARI İÇİN MÜKELLEFLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ!"
27 Şubat 2019 Çarşamba

Manisa Vergi Dairesi Başkan Vekili Ramazan Yaşar, Grup Müdürü Mehmet Uslu, Grup Müdürü Ruhi Petek, Mesir Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Demir ile birlikte, bu yıl 25 Şubat -3 Mart 2019 tarihleri arasındaki çeşitli etkinliklerle 30'ncusu düzenlenen Vergi Haftası kapsamında, Manisa Ticaret Borsası Yönetimini ziyaret etti.   

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Özalp, Meclis Üyeleri Abdullah Ercan, Reşat Korguz ve Murat Büyükşahin’in ev sahipliği yaptığı ziyarette; Kurumsal temaslara ve Mükelleflerle olan ilişkilere verilen önem dolayısıyla Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı’na teşekkürlerini sunan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap Vergi Haftası’na ilişkin konuşmasında ayrıca şunları belirtti:

- “Vergi; kamu hizmetlerinin karşılanması amacıyla kişi ve kurumlardan kanun yoluyla tahsil edilen en sağlıklı kamu geliridir. Bu nedenle; vergi sistemimizin amacının tüm kurum, kuruluş ve vatandaşlar ile paylaşılması, vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve toplumda vergiye gönüllü uyumun artırılması amacıyla düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri Ülkemizin genel mali yapısının geleceğe daha iyi taşınması için oldukça önemli. Bizler de Manisa Ticaret Borsası adına; bunun bilincinde olan ve ödedikleri vergiler ile Ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayan, topluma sunulan hizmetlerde payı olan tüm Vergi Mükelleflerimize, mali yapımızın düzeni için çalışan tüm Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı Çalışanlarına, ayrıca mali sistem ve mükellefler arasındaki uyumu sağlayan tüm Mali Müşavir ve Muhasebecilerimize teşekkür ediyor,  Manisa Vergi Dairesi Başkanlığımız nezdinde Tüm Vergi Dairesi Çalışanlarımızın ve Vatandaşlarımızın Vergi Haftasını kutluyoruz.”

Bu haftanın amacının Kamuoyuna daha iyi aktarılmasına yönelik verilen destekler dolayısıyla Manisa Ticaret Borsası’na ve Yönetimine teşekkür eden Manisa Vergi Dairesi Başkan Vekili Ramazan Yaşar ise vergi bilinci ile ilgili konuşmasında şunları belirtti:

- “Vergi Sistemi, Kamu harcamalarının finansmanının yanında ekonomik istikrarın sağlanması, büyümenin teşvik edilmesi, yatırım ve istihdamın artırılması gibi makroekonomik göstergeleri de doğrudan ilgilendirmektedir. Vergi vermek yasal yükümlülüğün yanında bir vatandaşlık görevi. Devletin mevcudiyeti ve devamlılığı toplanan bu gelire bağlıdır. Biz de Kurum olarak bu hafta vesilesiyle vergi bilinci ve kayıt dışılığın azaltılması konularında hassasiyetleri her geçen gün artan Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ülkemize kazandırdıkları için vatandaşlarımıza; düzenlediğimiz etkinliklerle, sosyal ve kültürel anlamda karşılık vermek istiyoruz. Borsamızın da vermek istediğimiz mesajda bize büyük destekleri oluyor. Bu nedenle Manisa Ticaret Borsası Yöneticilerimize ve Borsa Üyesi İşletmelerimize, Ülkemize kazandırdıkları için Kurumum adına teşekkür ediyorum.”