• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ, TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 174. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ,  TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 174. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI09 Nisan 2019 Salı
 
 
 
Manisa Ticaret Borsası Yönetimi, Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümünde Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’i makamında ziyaret ederek, kutlamada bulundu.
 
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ersaygı ve Taner Özalp,  Meclis Başkan Yardımcıları Ali Yılmaz ve Alpaslan Gül,  Meclis Üyeleri Murat Büyükşahin, İbrahim Külahlı ve Disiplin Kurulu Üyesi Reşat Korguz’dan oluşan heyetle gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Sadık Özkasap şunları belirtti:
 
“-Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 174. Yıldönümünde Sizlerin Şahsında; Tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın, ailelerinin ve emniyet duygusunu yaşattığınız Vatandaşlarımızın Emniyet Haftasını kutluyor, Emniyet Teşkilatımızın daha nice kuruluş yıldönümlerine, huzur, sağlık ve başarıyla ulaşmasını diliyoruz.
 
Şehrimizde gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetlerin huzur ve güven ortamında sürdürülebilmesi  Emniyet Teşkilatımızın gece gündüz demeden sürdürdüğü fedakar çalışmaları ve yoğun gayretleri sayesindedir. Bizler de; sağladığınız bu ortam için Şahsınıza ve Tüm Ekibinize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, başarılarınızın devamını temenni ediyoruz
 
Bu anlamlı hafta vesilesiyle ayrıca: Yüce Allahtan; Devletimiz ve Milletimiz için gerektiğinde kendi canını feda etmeyi göze alan, Tüm Teşkilat Mensuplarımızı korumasını ve tüm Emniyet Şehitlerimizin mekanlarının Cennet olmasını diliyoruz.”
 
İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ise Tüm Emniyet Müdürlüğü mensupları adına ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, İl Müdürlüğü’nün güncel çalışmaları ve toplum hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Daha da huzurlu bir Manisa için sosyal içerik taşıyanlar dahil pek çok proje üzerinde durduklarını ifade eden Bilgiç, Emniyet Teşkilatına gösterilen ilgi ve manevi destek için ayrıca Manisa Ticaret Borsası Heyetine ve Heyet nezdinde Manisa Halkına teşekkür etti.