• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN'E MANİSA TİCARET BORSASI'NDAN TEBRİK ZİYARETİ
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN'E MANİSA TİCARET BORSASI'NDAN TEBRİK ZİYARETİ29 Nisan 2019 Pazartesi

 

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Meclis Başkan Yardımcısı Alpaslan Gül, Meclis Üyeleri Murat Büyükşahin ve İbrahim Külahlı ile Disiplin Kurulu Üyesi M.Reşat Korguz’dan oluşan Manisa Ticaret Borsası Yönetimi Heyeti,  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek, bir dönem daha Belediye Başkanı seçilmesi nedeniyle tebriklerini iletti.

 

31 Mart Yerel Seçimlerinde Manisalı vatandaşların teveccühle üçüncü kez Belediye Başkanlığı görevine seçilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e tebrik eden Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, yeni hizmet döneminin de hayırlı olmasını diledi. Yeni hizmet döneminin Başkan Ergün'ün ustalık dönemi olacağını belirten Özkasap, "Borsamızı ziyaret ettiğinizde, o gün de bu bir veda değil başlangıç olduğunu söylemiştiniz. Biz de bir başlangıç olduğunu biliyorduk. Çıraklık, kalfalık dedik. Şimdi ustalık, yani bütün meziyetlerin toplandığı bir beş yıla gireceğiz. İnanıyoruz ki Sizlerin bilgi, tecrübesi ve Manisalı Vatandaşların Sizlere güveniyle çok güzel bir beş yıl geçireceğiz" dedi.

Ziyaretleri nedeniyle Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve Yönetimine teşekkür eden Başkan Ergün, "Kaldığımız yerden Manisalı vatandaşlarımıza hizmete devam ediyoruz. İfade ettiğiniz gibi yeniliklere alışmamız biraz zaman alıyor. Herkesi mutlu etmek mümkün değil. Ama yüzde 85 yüzde 90 vatandaşımızın mutlu olması büyük başarı demektir. Bunlardan bir tanesi de elektrikli otobüs. Burada mevcut cadde üzerinde bazı esnafımızın rahatsızlığı var. Bugün sadece Manisa merkezde gün içinde 70 bin vatandaşımız toplu ulaşımdan faydalanıyor. Bu anlamda vatandaşlarımızın da kısa sürede ulaşımlarını sağlamasını önemli. Otopark noktasında sıkıntı var. Bu sadece Manisa'ya özgü değil bütün Büyükşehirler'de var" dedi.