• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI CBÜ REKTÖRÜ PROF.DR. AHMET ATAÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU
MANİSA TİCARET BORSASI CBÜ REKTÖRÜ PROF.DR. AHMET ATAÇ'A   HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU09 Ağustos 2019 Cuma

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Alpaslan Gül ve Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Ersaygı ile birlikte Celal Bayar Üniversitesi yeni Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Rektör Ataç; Manisa Ticaret Borsası’nın Üniversitelerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, özellikle Akademik Danışmanlık Projesi ve Defam (Deneysel Fen Bilimleri Uygulama Merkezi) ile Gıda Sanayi Arasında Köprü Kurma Projesi gibi çalışmalarla, Üniversite ile Toplum ve İş Dünyasının birbirleriyle Entegrasyonuna, Manisa Ticaret Borsası tarafından sağlanan destekler için teşekkür etti.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, ziyarette şunları belirtti:

“Manisa; Türkiye’nin ve Ege Bölgesi’nin tarihi ve kültürel dokusu en zengin olan illerinden birisi. Tarım ve sanayi alanındaki potansiyeli ve sürekli gelişen insan faktörüyle de Manisa hemen hemen her konuda Ülkemiz adına çok önemli bir üretim merkezi.

Son 20 yıldır ise Üniversitemizin ve değerli Hocalarımızın çalışmaları sayesinde Manisa aynı zamanda, Gençlerimizi, bilgi donanımı yüksek, meslek sahibi kişiler olarak Ülkemize kazandıran bir Üniversite Şehri. Şunu biliyoruz ki; Üniversitemiz, eksikliği fark edilen ve süratle geliştirilmeye başlanan entegrasyonun da etkisiyle, önümüzdeki yıllarda da tüm Kurum ve Kuruluşlarımıza verdiği Akademik Destekle ve Ortak Proje Fikirleriyle, her alanda gücümüze güç katmaya artan bir ivmeyle devam edecektir. Bizler de Manisa’mızın ve Ülkemizin her alanda gelişmesi adına, Rektörlüğümüzün sürdürdüğü çalışmalar için teşekkürlerimizi sunuyor ve başarılar diliyoruz. Borsamızla işbirliğini gerektiren çalışmalarda Üniversitemizle birlikte olmaktan her zaman mutluluk duyacağımızın bilinmesini istiyoruz”.

Rektör Ahmet Ataç ise şunları belirtti:

“Sivil toplum örgütlerindeki çalışma heyecanı, toplumun hizmetine kendilerini adamaları, Manisa ve Ülke geleceği açısından büyük önem taşıyor. Hep birlikte el ele güzel çalışmaların yapılabileceğini düşünüyorum. C.B.Ü olarak Manisa ve Manisa’daki tüm Kurumlarla bütünleşme çabalarımız devam edecek.”