• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Özkasap: "Zaman Yine Tek Vücut Olma Zamanıdır"
Özkasap: 10 Ekim 2019 Perşembe

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerçekleştirmekte olduğu “Barış Pınarı Harekatı”na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Özkasap mesajında şunları belirtti:

-“Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin İstikbali, Vatanımızın Bütünlüğü, Milletimizin Birlik ve Esenliği için güney sınırımızdaki terör yapılanmalarına yönelik Fırat Nehri’nin Doğusunda başlatılan “Barış Pınarı Harekâtı’nın; Sınır Coğrafyamızın ve hatta Tüm İnsanlığın muhtaç olduğu, “terörden arınma, barış, sağduyu ve huzur ortamının sağlanması” düşüncesinden yana olan iradelere iyi bir kararlılık örneği, bu konuda samimi olmayanlara karşı da iyi bir ders olacağı hususunda, zaman yine Tek Vücut olma zamanıdır…

Ülkemizin ulaşmayı kararlılıkla amaç edindiği gelişmişliğin zayıflatılması için Milli Güvenliğimizi de tehdit eder biçimde oluşturulan terörist faaliyetler bakımından ve Bölgede görmeyi arzu ettiğimiz normalleşme ve huzur adına sonuna kadar haklı olduğumuz bu operasyonu, Mehmetçiğimizin başarıyla tamamlayacağından en küçük bir şüphemiz yoktur.

Vatandaş olmanın yanı sıra İş Dünyamızın temsilcileri olarak katabileceğimiz bir diğer görüş de şudur; Huzur olmadan ticaret, ticaret olmadan kalkınma,  kalkınma olmadan da sosyal gelişmişlik ve refah istenilen ölçüde ve hızda gerçekleştirilemez.

Bu düşüncelerle; Devletimizin ve Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanında olduğumuzu belirtiyor, Allah’tan Mehmetçiğimizi korumasını ve Ordumuzu muzaffer kılmasını diliyoruz. Sağ salim ve başarıyla geri gelmeleri için dualarımız Mehmetçiklerimizle…”