• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
DANE ZEYTİNDE FARK ÖDEMESİ DESTEĞİ
DANE ZEYTİNDE FARK ÖDEMESİ DESTEĞİ10 Şubat 2020 Pazartesi

 

 

Sayın Üyemiz ve Değerli Üreticilerimiz;

·2019 yılı itibariyle Zeytin Danesine “Hasat Edilen ve hiçbir işleme tabii tutulmadan satılan zeytin” fark ödemesi desteği kapsamında kilogramda 15 Kuruş destek verilecektir.

·Fark ödemesi desteği Çiftçi Kayıt Sistemine “ÇKS” kayıtlı arazi üzerinden verilecektir.

·Desteklemeden yararlanmak için müstahsil makbuzunda mutlaka “Dane Zeytin” olarak belirtilmelidir.

·ÇKS’de sulu olarak kayıtlı arazide 700 kilograma, kuru olarak kayıtlı arazide 400 kilograma kadar pirim verilmektedir.

· Üreticilerin Zeytin sattığı işletmelerden Müstahsil Makbuzu ile Borsa Tescil Belgesini alıp arazisinin kayıtlı bulunduğu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne aşağıdaki belirtilen tarihlere kadar başvuruda bulunması gerekmektedir.

 

Müstahsil Makbuzu ve Borsa Tescil Belgesi Hazırlama tarihleri ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine Son Başvuru Tarihleri Aşağıda Belirtilmektedir.

  • Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvuruda bulunacak Üreticilerin Müstahsil Makbuzu ve Borsa Tescil Belgeleri tarihleri; Eylül 2019 / 31 Mart 2020 tarihleri arasında olmalı ve bağlı bulunduğu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne 01 Nisan 2020 tarihine kadar başvuruda bulunmalı.
  • Saruhanlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvuruda bulunacak Üreticilerin Müstahsil Makbuzu ve Borsa Tescil Belgeleri tarihleri; Eylül 2019 / 15 Mart 2020 tarihleri arasında arasında olmalı ve 01 Nisan 2020 tarihine kadar Saruhanlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvuruda bulunmalı.
  • Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvuruda bulunacak Üreticilerin Müstahsil Makbuzu ve Borsa Tescil Belgeleri tarihleri; Eylül 2019 / 28 Şubat 2020 tarihleri arasında arasında olmalı ve 01 Nisan 2020 tarihine kadar Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvuruda bulunmalı.

 

Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla