• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
HİSARCIKLIOĞLU, 365 ODA/BORSA BAŞKANI İLE SANAL ORTAMDA GÖRÜŞTÜ
HİSARCIKLIOĞLU, 365 ODA/BORSA BAŞKANI İLE SANAL ORTAMDA GÖRÜŞTÜ09 Nisan 2020 Perşembe

 

 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda / Borsa Yönetim Kurulu Başkanı ile video konferans aracılığıyla toplantı yaptı.

Toplantıda, koronavirüs salgınının ekonomiye etkilerini azaltmaya yönelik alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar ile mevcut duruma ilişkin istişare yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Covid-19 pandemisinin tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'yi de etkilediğini belirterek, bu süreçte önceki dönemlerde olduğundan daha çok Oda ve Borsalara görev düştüğünü ve bu anlamda Oda ve Borsaların görüş, öneriler ve taleplerini almaya devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Hisarcıklıoğlu, Covid-19 salgınının ekonomiye etkilerini azaltmaya yönelik alınan tedbirlerin ve çalışmaların, sektörün üzerindeki etkilerini azalttığını da vurgulayarak, "Tüm dünyayı etkileyen bu salgının, ülkemiz üzerindeki olumsuz hareketlerini de Allah'ın izni ile birlik ve beraberlik içerisinde atlatacak güçteyiz" dedi.

Telekonferansa katılan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’da Üyelerden gelen sorunları, talepleri ve çözüm önerilerini ilgili Bakanlıklara ulaştırılmak üzere, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na aktardı.

Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren toplantı alınacak tedbirlerin ve yol haritalarının görüşülmesinin ardından sona erdi.