Asia Fruit Logistica 2020/ Fuar Duyurusu Hk.
Asia Fruit Logistica 2020/ Fuar Duyurusu Hk.01 Haziran 2020 Pazartesi

Sayın Üyemiz,

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğinden alınan bir yazıda; bu yıl Singapur'da düzenlenecek olan “ASIA FRUIT LOGISTICA Uluslararası Meyve, Sebze Ticaret Fuarı”'nın tarihlerinin 18-20 Kasım 2020 olarak güncellendiği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Türkiye milli katılımının 6'ncı kez Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirileceği söz konusu Fuara Türkiye'nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların 29.06.2020 tarihine kadar online başvuru formunu doldurmaları gerektiği iletilmekte olup, katılmak isteyen ihracatçıların başvurularının kabul edilmesi için Akdeniz İhracatçı Birlikleri Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Mersin Şubesi TR 54 0001 5001 5804 8000 3978 51 IBAN no'lu Euro hesabına Toplam Katılım Bedelinin %50'sinin 29.06.2020 tarihine kadar yatırılması ve online başvurudan sonra gönderilecek olan katılımcı sözleşmesinin firma imza yetkili/yetkililerince imzalanıp, ıslak imzalı sözleşmenin ve imza sirkülerinin tarafımıza kargo edilmesi gerektiği ifade edilmektedir.

Anılan yazıda ayrıca, yaş meyve sebze, kuru meyveler, organik ürünler, dondurulmuş meyve-sebze, kabuklu meyveler, baharatlar, taze kesilmiş-hazır taze ürünler, çiçekler, tohum ve fidanlar, bitkiler, paketleme-etiketleme makineleri, paketleme malzemeleri, kalite kontrol sistemleri, soğutma-ürün izleme sistemleri, meyve sebze işleme- yıkama sistemleri sergilenecek fuarın 70 ülkeden 13.500 profesyonel ziyaretçi tarafından ziyaret edildiği belirtilmektedir. T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda katılım bedelinin yaklaşık %50'si destek kapsamında olduğu, firmaların stant alanının metrekare cinsinden büyüklüğü dikkate alınmak suretiyle Ticaret Bakanlığı tarafından metrekare başına belirlenen birim fiyat üzerinden 117.000 Türk Lirası'na kadar destekleneceği ifade edilmektedir.

Daha detaylı bilgiye ulaşmak için TIKLAYINIZ...

Bilgilerinize sunarız.