• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Vali Deniz Borsamıza Veda Ziyaretinde Bulundu
Vali Deniz Borsamıza Veda Ziyaretinde Bulundu08 Temmuz 2020 Çarşamba

Son Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Manisa Valisi Ahmet Deniz Manisa Ticaret Borsasını veda ziyaretinde bulundu.

Vali Ahmet Deniz'i Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman, Meclis Başkan Vekili Ali Yılmaz, Meclis Başkan Vekili Abdullah Ercan, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ersaygı ve Disiplin Kurulu Üyesi Sayın Reşat Korguz ağırladılar.

Vali Ahmet Deniz Manisa’da görev yaptığı yaklaşık 2 yıllık süre zaman zarfında Manisa Ticaret Borsasıyla sürekli dayanışma halinde olduklarını belirterek Borsa Yönetim Kurulu ve meclisine teşekkür etti.

Vali Deniz, “Manisa Ticaret Borsamız iş dünyası, ihracatçılar ve üreticiler için çok önemli çalışmalar ifa ediyor. Bizde görevimiz sırasında Manisa Ticaret Borsamızı hep yanımızda bulduk. Önemli çalışmalara ortak imza attık. Tarım şehri Manisa’dan önemli işler,  güzel anılar ve güzel dostluklarla ayrılıyorum” diye konuştu.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ta Vali Deniz’e yeni görevinde bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Başkan Özkasap, “Sayın Valimizin Manisa’mıza büyük hizmetleri oldu. Birlikte çok güzel çalışmalar içinde olduk. Şehrimiz için hep yan yana durduk. Biz de kendisini her daim Borsamızın yanında hissettik. Bizler kendisinden razıyız. Kendisine şehrimize hizmetleri için teşekkür ediyoruz” dedi.