• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'e Manisa Ticaret Borsası Yönetimi'nden Nezaket Ziyareti
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'e Manisa Ticaret Borsası Yönetimi'nden Nezaket Ziyareti08 Temmuz 2020 Çarşamba

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman, ve Genel Sekreter Mutlu Karakaş’tan oluşan Manisa Ticaret Borsası Yönetimi Heyeti,  Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret ederek, görevlerinin hayırlı olması temennisi ile hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.

Başkan Sadık Özkasap ziyarette Manisa’nın tarıma dayalı ekonomisi ve sanayisi hakkında Vali Karadeniz’e kısa bir bilgi verdi. Manisa’daki sektörel faaliyetlerin güncel durumu, çeşitliliği ve gelişim potansiyeli ile ilgili tespitlerini aktaran Başkan Sadık Özkasap;

-“ Sayın Valimize yeni görevinde başarılar, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. Manisa çok önemli bir tarım kentidir. Bizler de  Manisa ve Ülkemiz için faydalı sonuçlar üretmeye, Manisa Valiliğimizin Vatandaşlarımızın geleceği ve refahı adına sürdüreceği çalışmalarının yanında olmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

 

Vali Yaşar Karadeniz’de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Manisa ile ilgili gözlem ve geleceğe yönelik beklentilerini ifade etti.

Vali Karadeniz, “-Manisa tarımda ve sanayide çok önemli noktalara gelmiş bir ilimiz. Türkiye’nin gelişim sürecine Manisa’nın katkıları çok büyük. Üretmenin çok önemli olduğu günümüzde bunu ihracata dönüştürme altyapısı ve kültürü de Manisa’da kendisini gösteriyor. Bizde Manisa Ticaret Borsası ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağız. Manisa ve ülke tarımımız için birlikte hareket edeceğiz” dedi.