• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
İl Emniyet Müdürü Uslusoy'dan Borsamıza Ziyaret
İl Emniyet Müdürü Uslusoy'dan Borsamıza Ziyaret 28 Temmuz 2020 Salı

Manisa Ticaret Borsası Yönetimi, Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy’u ağırladı

Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy Manisa Ticaret Borsasına iade-i ziyarette bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Ymentim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay ve Sayman Üye Mehmet Ersaygı tarafından karşılanan İl Emniyet Müdürü Uslusoy, görev yaptığı süre içerisinde Manisa Ticaret Borsası ile yakın ilişkiler kurduklarını ifade etti.

Manisa’nın genel sosyo-ekonomik yapısı, Ülke Ekonomisine üretim ve ihracat faaliyetleriyle katkısı ve gelişimi ile ilgili hususlar da İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy’a bilgi veren Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap,

“-Manisa; Tarihi ve Kültürel alanda biriktirdiği ve günümüze kadar taşıdığı değerlerin yanı sıra sürekli gelişen tarımı, sanayisi ve hizmet sektörleriyle de üretim ve faaliyet çeşitliliği oldukça yüksek bir şehir. Manisa; Bereketli toprakları ve çalışkan insanlarıyla Ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayan en dinamik illerimizden bir tanesi.  Bu çok yönlülük aynı zamanda pek konu ve hizmet alanında dayanışmayı ve işbirliğini de gerektiriyor. Şehrimizde gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetlerin huzur ve güven ortamında sürdürülebilmesi de Emniyet Teşkilatımızın gece gündüz demeden sürdürdüğü fedakar çalışmaları ve yoğun gayretleri sayesindedir. Bizler de; Kurumsal işbirliğini gerektiren konularda her zaman İl Emniyet Müdürlüğü’müzün yanında olmaya gayret ediyoruz. Şahsınıza ve Müdürlüğünüz Mensuplarına başarılar diliyoruz.”

İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ise güncel çalışmalar, vatandaş öncelikli proje ve hedefler hakkında bilgiler verdi.

Manisa’nın çalışkanlık ve üretkenliğinin, göreve başladığı ilk günden itibaren dikkatini çektiğini belirten Uslusoy, Manisalıların da desteğini alarak, bu yapının muhafazası ve daha iyiye taşınması için, 24 saat esasıyla en iyi hizmetin İl Emniyet Müdürlüğü olarak verilmeye çalışılacağını belirtti.