• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
SGK'daki Son Düzenlemeler Borsa Üyelerine Anlatıldı
SGK'daki Son Düzenlemeler Borsa Üyelerine Anlatıldı 19 Ağustos 2020 Çarşamba

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Manisa İl Müdürü Yavuz Kurt Manisa Ticaret Borsasını ziyaret etti. Kurt Kurumun COVİD-19 Sürecinde yaptığı son düzenlemelerle ilgili Manisa Ticaret Borsası Üyelerine bilgilendirme yaptı.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Özalp, Meclis Üyeleri İbrahim Külahlı ve Murat Büyükşahin ile Disiplin Kurulu Üyesi Kenan Unat ve Genel Sekreter Mutlu Karakaş tarafından karşılanan SGK İl Müdürü Yavuz Kurt COVİD-19'la mücadelede sunulan sağlık hizmetleri başta olmak üzere Kurumun yaptığı son düzenleme ve genelgelerle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Özellikle Yeni İstihdam Teşviği, Kısa Çalışma ve Nakdi Ücret Desteği, Prim Ertelemeleri ve Kayıtlı Ekonomi hakkında bilgilendirmede bulunan İl Müdürü Yavuz Kurt daha sonra kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Manisa İl Müdürü Yavuz Kurt Manisa Ticaret Borsası ile her daim iyi diyalog içinde olduklarını ifade ederek girişimcilerin yapılan düzenlemelerle ilgili bilgi almak için her zaman kurumu ziyaret etmelerini istedi.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, şunları söyledi:

 

“Sağlıklı işleyen bir Sosyal Güvenlik Sistemi, Vatandaşlarımızı daha iyi standartlara sahip olacakları bir geleceğe taşıyacak en önemli unsurlardan bir tanesi. İl Müdürlüğümüzün de daha iyi bir Sosyal Güvenlik Sistemi için değişim ve dönüşüm çalışmalarını ayrı bir titizlikle sürdürdüğünü biliyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumu’muz yeni yapısı ve uygulamalarıyla eski bürokrasi tarzını terk etmiş, sosyal güvenlik alanında tüm paydaşlarının ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutan, iş ve işlemlerini yasalara ve kalite standartlarına uygun, adil, verimli ve hızlı bir şekilde hizmet verme yolunda önemli mesafeler kat etmiştir. Biz Borsamızı ziyaretlerinden dolayı İl Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumu ülkemizin içinde bulunduğu bu zor süreçte büyük bir görev üstlendi. Hem yatırımcının hem de işçinin yasal hakları konusunda sürekli bilgilendirmelerde bulundu. Sosyal Güvenlik Sistemimizin işleyişinde emeği geçen herkesi kutluyoruz.  İl Müdürümüz ve ekibine de  çalışmalarında başarılar diliyoruz.”