• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Vergi Dairesi Başkanı Koç'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Vergi Dairesi Başkanı Koç'a Hayırlı Olsun Ziyareti22 Ekim 2020 Perşembe

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mutlu Karakaş, Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı görevine atanan İbrahim Koç’u ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Manisa Vergi Dairesi Başkanlığıyla her daim iyi ilişkiler kurduklarını ifade eden Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Tekirdağ’dan Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı görevine atanan İbrahim Koç ile de bu ilişkilerini sürdüreceklerinin altını çizdi.

Başkan Sadık Özkasap, “Vergi devletin kamu hizmetlerini karşılamak üzere vatandaşlardan kanun yoluyla tahsil ettiği kamu geliridir. Bu sebepledir ki vergi sistemimizin toplumun tüm kesimlerince benimsenmesi gerekiyor. Vergi Dairesi Başkanlıkları sağlanan ortam ve güler yüzlü hizmetlerle vatandaşlarımıza ve bizlere güven veriyor” dedi.

Başkan Sadık Özkasap “Manisa üreten insanların şehridir.  Özel Sektör-Devlet İşbirliğiyle girişimcilerimiz, geçtiğimiz yıllarda ekonomik  büyüme rakamlarıyla, karşısına çıkan her zorluğa, dışarından gelen ekonomik ve siyasal her engellere rağmen neler yapabileceğini, Türkiye’nin ne kadar dinamik ve üretken olduğunu ispatladı. Hükümetimizin İş Dünyasıyla istişare ederek hayata geçirdiği ve çeşitli vergi muafiyetlerini de içeren konularla yatırım-istihdam ve büyümemiz devam ediyor. Daha güçlü bir ekonomi ve daha güçlü bir Türkiye için bu istişarenin sürmesi, istihdam ve ihracat üzerindeki konuların devamlılığının sağlanmasını çok önemsiyoruz. Manisa da bu bakımdan görevini her zaman olduğu gibi yerine getiriyor. Manisa Vergi Dairesi Başkanlığımızla uyum içerisinde sürdürdüğümüz diyalog da bunun bir parçası. İş Dünyasının taleplerine ve mükelleflerle olan ilişkilere göstermiş oldukları hassasiyet dolayısıyla Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı’mıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayın Başkanımıza da Manisa’daki görevinde başarılar diliyoruz”

Manisa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Koç’ta yapılan ziyaret için Manisa Ticaret Borsası heyetine teşekkür etti. Başkan Koç, “Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Manisa Ticaret Borsamız ile istişare halinde önümüze gelen sorunların tespit ve çözümleri ile ilgili çalışmalar yapacağız. Ben kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.