• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa Ticaret Borsasından Kaykamam Atilla Kantay'a ziyaret
Manisa Ticaret Borsasından Kaykamam Atilla Kantay'a ziyaret 22 Ekim 2020 Perşembe

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman ve Genel Sekreter Mutlu Karakaş, Yunusemre Kaymakamlığı görevine atanan Atilla Kantay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Yapılan ziyarette Manisa Ticaret Borsası heyeti Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay’a görevinde başarılar dilerken, Manisa Ticaret Borsası’nın son dönemde yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verildi.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Ticaret Borsası’nın her zaman kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışmaya devam ettiğini belirterek, Yunusemre Kaymakamlığı ile de ortak projelere imza atmak istediğini dile getirdi.

Manisa Tarımı ve Ekonomisiyle ilgili Kaymakam Atilla Kantay’a bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, “Manisa bereketli ve verimli topraklara sahip ilimiz. Sanayisiyle tarımıyla her daim ön planda yer almayı başarmış, potansiyeli yüksek bir ilimiz. Son yıllardaki gelişmeler gösteriyor ki daha fazla birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda aşamayacağımız engel yok. Manisa iş dünyasının temsilcileri olarak güven ortamı- ticaret ve kalkınma olmadan sosyal refah seviyesine ulaşamayacağımızı biliyoruz. Bizler devletimiz ve milletimiz için taş üstüne taş koymayı kendine ilke edinmiş insanlarız. Yapılacak olan tüm ortak çalışmalara katılmaya şimdiden hazırız. Görevinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay’da Manisa Ticaret Borsası heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Kaymakam Kantay, “Manisa’nın tarım ve sanayideki potansiyelinin farkındayız. Birlik ve beraberlik içinde bu potansiyeli daha da öne çıkaracak projelerde sizlerle birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.