• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa Ticaret Borsası Heyeti Saruhanlı Belediyesini Ziyaret Etti
Manisa Ticaret Borsası Heyeti Saruhanlı Belediyesini Ziyaret Etti 19 Nisan 2022 Salı

 

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Ersaygı ve Manisa Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mutlu Karakaş yer aldı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ile bir araya gelen Manisa Ticaret Borsası Heyeti kurumlar arası işbirliği ve gelecekte yapılacak olan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

 

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ziyarete yönelik yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

“- Manisa Ticaret Borsamız olarak tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve diyalog halindeyiz. Bu ziyaretler kapsamında Saruhanlı Belediye Başkanımız Sayın Zeki Bilgin’i de ziyaret ediyoruz. Manisa Ticaret Borsamız ve Saruhanlı Belediyemiz bu güne kadar birçok ortak projenin içinde uyum içerisinde yer aldı. Ortak faaliyetlerimiz oldu. Kurumlar arası dayanışma ve geleceğe dair Borsamız ve Belediyemizin yapacağı ortak projeleri görüşmek üzere Başkanımızla bir araya geldik. Kendisi her daim Manisa Ticaret Borsamıza ve bizlere karşı elinden gelen desteği sergilemiş ve sergilemeye de devam etmektedir. Çalışmalarında başarılar diliyoruz”

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’de Manisa Ticaret Borsası heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Başkan Bilgin şöyle konuştu;

“-Göreve geldiğimizden bu güne dek Manisa Ticaret Borsasını hep yanımızda hissettik. Belediyemiz ile birçok ortak projede yan yana geldik, çalıştık. Bundan sonra da yapılacak olan projelerde Saruhanlı Belediyesi olarak sorumluluk almaya hazırız. Manisa’mız için Saruhanlımız için yapılacak tüm projelere biz Evet diyoruz”