• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa Ticaret Borsası Heyeti MESOB'u Ziyaret Etti
Manisa Ticaret Borsası Heyeti MESOB'u Ziyaret Etti 10 Mayıs 2022 Salı

 

Manisa Ticaret Borsası Yönetimi geçtiğimiz hafta yapılan Genel Kurulda tekrar MESOB Başkanlığına seçilen Hasan Geriter’i makamında ziyaret etti.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Şenay ve Alpaslan Gül ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ersaygı MESOB (Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkanı Hasan Geriter’i makamında ziyaret ederek Genel Kurul sonrası başkanlığını tebrik ettiler.

 

 

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap MESOB Başkanı Hasan Geriter’e yeni dönemde başarılar diledi. Özkasap sözlerine şöyle devam etti:

“- Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Genel Kurulda üyelerin güven oyunu alarak tekrar Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen tecrübeli başkanımızı tebrik ediyoruz. Kendisi bilgi birikim ve tecrübeleriyle bizlere her zaman örnek olmuştur. Kendisine yeni dönemde yönetimiyle birlikte başarılar diliyoruz. Manisa esnafımızın Ankara’da sesi olmaya devam edecek olan MESOB’un yeni yönetimine başarılar diliyoruz”

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter’de Başkan Sadık Özkasap ve yönetimine teşekkür etti.

Geriter şöyle dedi: “- Genel Kurulumuzu tamamladık ve üyelerimizin desteğiyle bir dönem daha güven oyu aldık. Yapacak çok fazla işimiz var. Ben destekleri ve nazik ziyaretleri için Manisa Ticaret Borsası Yönetimine teşekkür ediyorum. Manisa’mız için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz”