• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA VALİSİ YAŞAR KARADENİZ'DEN MANİSA TİCARET BORSASI'NA ZİYARET
MANİSA VALİSİ YAŞAR KARADENİZ'DEN MANİSA TİCARET BORSASI'NA ZİYARET05 Temmuz 2023 Çarşamba
T.C. Manisa Valisi Yaşar KARADENİZ, Manisa Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu. Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ÖZKASAP ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin ŞENAY, Meclis Başkan Yardımcısı ALİ YILMAZ, Yönetim Kurulu Üyesi Taner ÖZALP ve Disiplin Kurulu Üyesi Reşat KORGUZ’un da hazır bulunarak ev sahipliği yaptığı ziyarette tarım ve tarıma dayalı ekonomiye ilişkin konular görüşüldü.
 
 
 
Manisa Ticaret Borsası’nın son dönemdeki çalışmaları hakkında bilgi veren, Manisa’daki sektörel faaliyetlerin güncel durumu, çeşitliliği ve gelişim potansiyeli ile ilgili tespitlerini aktaran Başkan Sadık ÖZKASAP görüşmede ayrıca şunları belirtti:
- “ Temel üretim kaynaklarını koruyarak üretim ve sanayi alt yapısını öncelikle kendi kendine yeterli olma seviyesine çıkarması, sonrasında ise katma değer ve ihracata dönüştürme becerisini yükseltmesi Türkiye’nin yakın gelecekteki en büyük teminatlarından birisi olacaktır. Planlı üretim ve ticari potansiyelin sürekli gelişmesi de önceliklerimiz arasında olmalı. Bizler de; hem kendi sektörel faaliyetlerimizde hem de Borsamızın kurumsal çalışmalarında mümkün olan en iyi şekilde Manisa ve Ülkemiz için faydalı sonuçlar üretmeye, Manisa Valiliğimizin Vatandaşlarımızın geleceği ve refahı adına sürdürdüğü çalışmaların yanında olmaya devam edeceğiz.”
 
Yürütülen çalışmalar dolayısıyla Başkan Sadık ÖZKASAP ve Manisa Ticaret Borsası Yönetimi’ne teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dileyen Manisa Valisi Yaşar KARADENİZ ise ziyarette ayrıca şunları ifade etti:
- “ Manisa tarımda ve sanayide çok önemli noktalara gelmiş durumda. Türkiye’nin gelişim sürecine Manisa’nın katkıları çok büyük. Üretmenin çok önemli olduğu günümüzde bunu ihracata dönüştürme altyapısı ve kültürü de Manisa’da kendisini çok iyi gösteriyor. Manisa Ticaret Borsası gibi bunun daha da iyi seviyelere çıkması için sosyal sorunluluk alanlarını da ihmal etmeden çalışan Kurumlara sahip olunması da memnuniyet verici.   Üreten Manisa’nın projelerinin devamlılığı ve mevcut projelere yenilerinin eklenmesi Manisa Ticaret Borsası ile birlikte istişare edeceğimiz konular arasında olmaya devam edecek”