• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Vali Karadeniz Borsa'ya Veda Ziyaretinde Bulundu
Vali Karadeniz Borsa'ya Veda Ziyaretinde Bulundu 12 Ağustos 2023 Cumartesi

 

Önceki gün yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Manisa Valiliği görevinden Sakarya Valiliğine atanan Vali Yaşar Karadeniz veda ziyaretleri kapsamında Manisa Ticaret Borsasını ziyarette bulundu.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap Vali Karadeniz’e Manisa’ya yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

 

 

 

 

Ziyarette Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Cahit Yayman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay ve Meclis Başkan Yardımcısı Ali Yılmaz yer aldı. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz görev süresi içinde Manisa’da çok önemli işlere imza attıklarını ifade ederek, Manisa Ticaret Borsasına bundan sonraki çalışmaları için başarılar diledi.

Vali Karadeniz şöyle konuştu;

“- Manisa çok önemli ve lokomotif bir şehir. Sanayi kendi olmanın yanı sıra Tarım başkenti. Burada Manisa Ticaret Borsamıza çok önemli işler düşüyor. Özellikle ihracat anlamında Manisa Ticaret Borsamızın çalışmalarından haberdarım ve destekliyorum. Görev süremiz içinde her daim uyumla çalıştık. Manisa ve Manisa tarımı için sürekli istişare içinde olduk. Manisa gibi potansiyelli bir ilimizde sizler gibi değerli yöneticilerle çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Sakarya’daki görev sırasında da Manisa’mızı izlemeye takip etmeye devam edeceğim. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum”

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’da Vali Yaşar Karadeniz’e kente yaptığı çalışma ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Özkasap, “- Sayın Valimizle her daim birlikte olup, önemli çalışmalara imza attık. Bizler kendisinden razıyız. Fikir görüş ve önerilerimize her zaman destek verdi ve onaylayarak bizleri cesaretlendirdi. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz”