• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA VALİSİ ENVER ÜNLÜ'YE MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ'NDEN NEZAKET ZİYARETİ
MANİSA VALİSİ ENVER ÜNLÜ'YE MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ'NDEN NEZAKET ZİYARETİ24 Ağustos 2023 Perşembe

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Özalp, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Ersaygı, Disiplin Kurulu Üyesi Sevim Sayal ve Genel Sekreter Yardımcısı Burcu Sunguroğlu, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Manisa Valiliği görevine atanan Sayın Vali Enver Ünlü’ye makamında ziyaret ederek görevlerinin hayırlı olması temennisi ile hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.

İlimizdeki gıda, sanayi, tarımsal verimlilik, tarım piyasaları ve genel olarak tarımsal ürünler hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Ticaret Borsası’nın geçmiş ve son dönemdeki çalışmalardaki faaliyetlerin güncel durumu, çeşitliliği ve gelişim potansiyeli ile ilgili tespitlerini belirtti. Ayrıca şehrin ekonomisinin geleceğine yön vermek adına her zaman işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

 

Vali Enver Ünlü ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Manisa ile ilgili gözlem ve geleceğe yönelik beklentilerini özetle şu şekilde ifade etti:

“ -Manisa tarımda ve sanayide çok önemli noktalara gelmiş durumda. Mümkün olan en kısa sürede Manisanın öne çıkan tüm özellikleri ve potansiyeli hakkında gerekli bilgileri topladıktan sonra; kalkınmamıza yönelik projelerinin devamlılığı ile bizde Manisa Ticaret Borsası ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağız. Manisa ve ülke tarımımız için birlikte hareket edeceğiz.