• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI İL EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ'A "HOŞGELDİNİZ" ZİYARETLERİNDE BULUNDU
MANİSA TİCARET BORSASI İL EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ'A 24 Ağustos 2023 Perşembe

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Özalp, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Ersaygı, Disiplin Kurulu Üyesi Sevim Sayal ve Genel Sekreter Yardımcısı Burcu Sunguroğlu,  Manisa  İl Emniyet Müdürü görevine atanan Sayın Fahri Aktaş’ı makamında ziyaret ederek görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap bulunduğu ziyarette, Manisa’da gerçekleşen tüm faaliyetlerin güvenli ve yasal şartlar altında sürdürülmesi Emniyet teşkilatımızın gece gündüz demeden yoğun çalışmaları ve gayretleri sayesindedir.

Bizler de Manisa İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatımızın halkla bütünleşen hizmet anlayışını ön plana çıkaran ve kurumlar arası dayanışmayı gerekli kılan sosyal projelerinde vatandaşa hizmetin bir parçası olma gayretimizi devam ettireceğiz. Çalışmalarınız; Manisa ve ülkemiz için hayırlı olsun, şahsınıza ve tüm ekibinize sağlık, huzur ve başarılar diliyor, sağladığınız huzur ve güven ortamı için teşekkürlerimizi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

 

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini ifade ederek şunları belirtti;

“Her anlamda gelişmiş olan Şehrimizin asayiş ve güvenliğini muhafaza etmek ve daha iyi standartlara taşımak da bizim görevimiz. Manisa için huzurlu ve güvenli ortamda çalışmalarımıza en iyi şekilde devam edeceğiz”