• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
PROF. DR. RANA KİBAR'A "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ
PROF. DR. RANA KİBAR'A 25 Ağustos 2023 Cuma

 

 
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ÖZKASAP ile birlikte Meclis Başkan Yardımcısı Alpaslan GÜL, Yönetim Kurulu Üyesi Taner ÖZALP, Meclis Üyesi İbrahim KÜLAHLI ve Genel Sekreter Yardımcısı Burcu SUNGUROĞLU, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Rana KİBAR’ı makamında ziyaret ederek görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.
 
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ÖZKASAP, ziyarette şunları belirtti:
-“Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Manisa’mız için önemli bir markadır. Şehrimizin bugünü ve yarınını ile ilgili pek çok alanında önemli rol oynamaktadır. Bizler de Manisa’mızın ve Ülkemizin her alanda gelişmesi adına, Rektörlüğümüzün sürdürdüğü çalışmalar için teşekkürlerimizi sunuyor ve başarılar diliyoruz. Borsamızla işbirliğini gerektiren çalışmalarda Üniversitemizle birlikte olmaktan her zaman mutluluk duyacağımızın bilinmesini istiyoruz”.
 
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Sayın Prof. Dr. Rana KİBAR ise Teknokent, Yüksek Öğrenim Vakfı, İş Dünyası-Üniversite Entegrasyonunda Akademik Danışmanlık Projesi, Çeşitli Çalıştaylara Aktif Katılım gibi pek çok alanda Paydaş oldukları Manisa Ticaret Borsası Yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Yeni dönemin yine istişare ve işbirlikleri ile nitelikli proje ve proje sayısının artmasına vesile olmasını temenni eden Prof. Dr. Rana KİBAR ziyaretlerinden dolayı Manisa Ticaret Borsası Yönetimine teşekkür etti.