• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Temsilci Seçimleri Yapıldı
İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Temsilci Seçimleri Yapıldı20 Ekim 2023 Cuma

Manisa Ticaret Borsası`nda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren TOBB Manisa Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Temsilci seçimleri yapıldı.

Manisa Ticaret Borsası toplantı salonunda tek liste halinde gerçekleştirilen seçimde, TOBB Manisa Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri belirlendi.

TOBB tarafından belirlenen takvim doğrultusunda gerçekleşen seçim sonucunda; Manisa Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliklerine; Sevim Sayal seçilirken, İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliğine ise Ahmet Eren Ersaygı seçildi.

“Girişimci kurullarımızın çalışmalarını önemsiyoruz”

Yapılan seçimin ardından değerlendirmelerde bulunan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, her iki kurul üyelerine de başarılar diledi.

Girişimci kurullarının Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla 2007 yılında TOBB bünyesinde oluşturulduğunu kaydeden Başkan Özkasap, “Gelişen teknoloji ve artan dijitalleşme ile birlikte günümüzde ticaretin kuralları gibi yapılış şekli de günden güne değişiyor. Artık sadece sermaye değil, fikirlerin önem kazandığı bir dönemde yaşıyoruz. Dolayısıyla ülkelerin gelişmişliğinin ve ekonomik yönden kalkınmasının girişimci sayısıyla ölçüldüğü bir dünyada, Manisa Ticaret Borsası olarak girişimci kurullarımızın çalışmalarını önemsiyor, ülkemizin ihtiyaç duyduğu girişimci gücünün arttırılmasına gayret gösteriyoruz” dedi.