• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
"Geçmişten Geleceğe Manisa'da Tarım" Yarışması Sonuçlandı
29 Ekim 2023 Pazar

 

 
Cumhuriyetin İlanının 100. Yıl Kutlamaları Kapsamında Manisa Valiliği öncülüğünde Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Manisa Ticaret Borsası iş birliğinde düzenlenen “Geçmişten Geleceğe Manisa’da Tarım” Resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldılar. 
 
 
Manisa Ticaret Borsası toplantı salonunda düzenlenen törene Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Milli Eğitim Müdürü Yardımcıları, dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı. 
 
 
 
 
Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan “İl Değerleme Komisyonu” raporu sonucunda yarışmaya katılan öğrencilerden Kırkağaç Hilmi Bakırlı Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Irmak Asel Fırat 3. Olurken, Kırkağaç Atatürk Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Elif Özarpa 2.liği kazandı. Yarışmanın 1.’si ise Soma Bilim Sanat Merkezi 7. Sınıf öğrencisi Hale Taşkıran oldu. 
Dereceye giren öğrencilerden birinciye tablet- ikinciye bisiklet ve üçüncüye ise akıllı saat hediyeleri düzenlenen törenle verildi. 
 
“GELECEĞİMİZ GENÇLER”
Törende konuşan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde işbirliğimiz ile düzenlenen yarışmada derece giren öğrencilerimiz yaptıkları eserlerle göğsümüzü kabarttılar. Gençler bizim geleceğimiz. Cumhuriyetimizin parlayan yüzleridir. Burada çok değerli ve güzel resimler gördük. Bu yarışma ile sanatla tarım bir araya gelmiş oldu. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılar devamını diliyoruz. Ayrıca Manisa Ticaret Borsamız olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve diğer kurumlarla sürekli istişare ve işbirliği içindeyiz. İşbirliklerimiz sürecek gelecek yıllarda da kurumlarla diyalog halinde ilimize ve Manisa Tarımına katkı vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. 
 
“SANATÇI ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ”
Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli’de törende 17 ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla düzenlenen resim yarışması sonrasında ortaya çok güzel eserler çıktığını ifade etti. Uğurelli, “Biz il müdürlüğümüz olarak sanatçı kimliğe sahip öğrencilerimizi çok önemsiyor ve başarılı olmaları adına destekliyoruz. Manisa Ticaret Borsası ile çok güzel bir ahenk içinde çalışarak çeşitli etkinliklere imza atıyoruz. Derece yapan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Ailelerini ve öğretmenlerini kutluyorum. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun” dedi. 
 
Konuşmalar sonrasında dereceye öğrencilere hediyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay tarafından verildi. Tören sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.