• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
ZAFER KALKINMA AJANSI ORTAKLIĞIYLA PROJE YAZMA EĞİTİMİNE BAŞLANDI
ZAFER KALKINMA AJANSI ORTAKLIĞIYLA PROJE YAZMA EĞİTİMİNE BAŞLANDI09 Temmuz 2014 Çarşamba
 
 
 
Zafer Kalkınma Ajansı'nın 2014 Yılı Teknik Destek Programı, 1. Dönem (2014TD-01) Başvuruları kapsamında 30 faaliyet projesi içerisinde en yüksek puan ile ilk sırada kabul edilen, Manisa Ticaret Borsası'nın “Sürdürülebilir Kalkınmada; Doğru Yatırım Stratejileri ile Daha Fazla Katılım için Proje Yazma ve Yönetme Eğitimi” Manisa Ticaret Borsası Eğitim Salonunda başladı.
 
 
 
 
*Kalkınma Programları çerçevesinde, çeşitli Yurtdışı ve Ulusal Kaynak Sağlayıcılar tarafından tahsis edilen fonların; Manisa’da daha etkin şekilde kullanılması ile Manisa ve Bölge ekonomisine daha yüksek oranda kazandırılması.
 
*Yeni tesis, kapasite arttırma, modernizasyon, katma değer arttırıcı üretim çeşitliliğine geçiş ve benzeri konularda yatırım yapmak isteyen Gerçek ve Tüzel Kişi İşletmelerimizin, sürdürülebilir proje sayılarını arttırmaya teşvik edilmesi.
 
*Doğru stratejilerle gerçekleştirilecek projeler ile firmalarımızın kullanacakları öz sermaye ya da desteklerin, kalıcı yatırımlara dönüşmesi düzeyinin eğitimler vasıtasıyla arttırılmasıyla Bölgesel ve Ulusal Kalkınmaya katkıda bulunma.
 
*Eğitimlere katılan firmalarımızın, bağlı bulundukları meslek kuruluşları ya da ticari faaliyette bulundukları diğer işletmeler ile ilişkileri vasıtasıyla; Gerçekçi Proje Yazma ve Yürütme prensiplerinin yaygınlaşmasına katkı sağlama.
 
Amaçlarıyla;
Aşağıda belirtilen program dahilinde uygulamaya alınan Eğitim Projesine, Manisa Ticaret Borsasına katılım talebinde bulunan Üye İşletmeler ile Salihli Ticaret Borsası’nın proje ve geliştirme çalışmalarında sorumlu Personeli katılıyor. 5 gün sürecek olan eğitim sonunda, katılım sertifikalarının verilmesini takiben ise, verilen eğitimin çeşitli projelere dönüştürülmesi için çalışmalara devam edilecek.
 
 
 
07.07.2014