• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
İFTAR VAKTİ KARDEŞLİK VAKTİ PROJESİNİN 15. İFTARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İFTAR VAKTİ KARDEŞLİK VAKTİ PROJESİNİN 15. İFTARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ22 Temmuz 2014 Salı
Manisa Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Sosyal Sorumluluk Projesi olarak hazırlanan 'İftar Vakti Kardeşlik Vakti' Projesinin 15ncisi, Manisa Ticaret Borsası’nın sponsorluğundakilerin ise 2ncisi olan İftar Yemeği Programı,  21 Temmuz Pazartesi günü Hafsa Sultan Mahallesi’nde bulunan Halit Görgülü Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi.
Bu İftarda da, öncekilerde olduğu gibi; Proje ile Ramazan ayı münasebetiyle Manisa’nın çeşitli mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarla birlikte iftar yapılarak devlet ve vatandaş kaynaşmasının sağlanması, birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının pekiştirilmesine devam edildi.
İftar buluşmalarıyla Ramazan ayı boyunca; Vali Erdoğan Bektaş ve ilgili Daire Müdürlerinin katılımıyla, 19 gün boyunca 5 ayrı menüden oluşan ve yaklaşık 17 bin kişiye verilecek olan iftar yemeklerinde gerçekleşen diyaloglarla ayrıca vatandaşların dertleri de dinlenerek çözüm bulmaya çalışılmış olacak.
Projeye; Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma İl Vakfı Müdürlüğü, Şehzadeler Belediye Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Müftülüğü, İl Milli eğitim Müdürlüğü, İl sağlık Müdürlüğü ve Muhtarlar Derneği destek veriyor.
Projenin sponsorluğunu ise Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB), Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Ticaret Borsası, Manisa Ziraat Odası, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Vestel Elektronik Üretim Sanayi AŞ., Manisa Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası ile şahsen Sadık Özkasap ve Ergun Türek üstleniyor.

 

 

22.07.2014