• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI?NDAN MANİSA TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARET
MANİSA TİCARET BORSASI?NDAN MANİSA TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARET12 Ağustos 2014 Salı

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun TÜREK, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Bilgin, Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp,Meclis Üyeleri Rıza Güner ve Mehmet Ersaygı,Disiplin Kurulu Üyesi Reşat Korguz’dan oluşan Yönetim Heyetiyle Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyarette konuşan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, “Öncelikle başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Manisa çok önemli bir değerini kaybetmiştir. Merhum Bülent Koşmaz başta, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ile Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı olmak üzere çeşitli ulusal ve uluslararası vazife sahalarında, geniş bir yelpazede taşıdığı nice sorumluluklarla; Manisa’mıza, Ülkemize ve Türk İş Dünyasına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na önemli kazanımlar sağlamış bir kişiydi. Kendisine Allahtan rahmet diliyorum. Sayın Yaşar Coşkun’un Yönetim Kurulu Başkanlığı döneminin hayırlı olmasını diliyor, Şahsına bu anlamlı ve özverili görevde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Coşkun, “Manisa Ticaret Borsamızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra daha önce olduğu gibi yine Borsamız ile birlikte Manisa’ya fayda sağlayacak proje ve konularda birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Merhum Başkanımızın bize devretmiş olduğu bu hizmet yarışında birlik ve beraberlik içinde Manisa’ya hizmete, Manisa ve Ülke Ekonomisi için proje üretmeye devam etmeye çalışacağız. Ziyaretlerinden dolayı Manisa Ticaret Borsası Yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.