TÜRKİYE 100 PROGRAMI
TÜRKİYE 100 PROGRAMI08 Eylül 2014 Pazartesi

Sayın Üyemiz,

Türkiye 100 listesinde yer alan şirketler için,3-6 Aralık 2013 tarihlerinde yapılan Beşinci İzmir İktisat Kongresi'nde, Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz'ın ev sahipliğinde Türkiye 100 ödül töreni gerçekleştirilmiş, ilk 10'da yer alan şirketlerin temsilcileri, T.C.Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül tarafından kabul edilmiştir.
Türkiye 100 şirketlerinin kamuoyuna duyurulmasıyla birlikte yazılı ve görsel basında çok sayıda haber yapılmıştır.Görünürlükleri artan şirketlerin yeni ortaklara,müşterilere ve tedarikçilere erişimleri kolaylaşmıştır. Bu şirketlerin büyümelerini devam ettirebilmeleri için gerekli kilit unsurlardan biri olan görünürlük,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde gerçekleştirilen programlar sayesinde bu şirketlere sağlanmıştır. Buna ek olarak, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri,AllWorld Network'ün çok sayıdaülkeden binlerce hızlı büyüyen şirketinde dahil olduğu,küresel ağına katılmışlardır. Ayrıca, başarılı şirketlerin bir bölümü, AllWorld Network tarafından her yıl Harvard Üniversitesi'nde gerçekleştirilen AllWorld Harvard Zirvesi'ne katılarak,farklı ülkelerden girişimcilerle iş ilişkileri geliştirme şansı yakalamışlardır.
Türkiye 100Programı 2014 yılında da devam edecek olup,şirketlerin 2011-2013 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızı dikkate alınacaktır.Satış gelirlerini en hızlı arttıran şirket Türkiye 100 listesinde 1. sırada yer alacaktır.Başvurular  http://turkiye100.tobb.org.tr/ adresinden yapılacak olup,ücretsizdir.Son başvuru tarihi 15 Kasım 2014'tür.

Başvuru kriterleri ve ek'ler için tıklayınız