İTALYA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ
İTALYA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ16 Eylül 2014 Salı
12 – 16 Kasım 2014 tarihleri arasında İtalya’da gerçekleştirilecek olan "EİMA 2014 Uluslararası Tarım Makinaları Fuarı"na Manisa Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda "İş ve İnceleme Gezisi" düzenlenecektir.

Ekte detayları sunulan gezinin KOSGEB İYİG desteği kapsamında gerçekleştirilmesi için Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından KOSGEB Manisa Hizmet Merkezi Müdürlüğü’ne müracaatta bulunulmuş olup, KOSGEB üyesi olan katılımcılar KOSGEB onayı aldıkları takdirde gezi dönüşünde katılım bedellerinin %60’ına kadar olan kısmını iade alabileceklerdir.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın daveti ve Kurumlarımızın Manisa Ekonomisine katkıda işbirliği prensibi çerçevesinde;
Organizasyona katılmak isteyen Borsamız Üyesi İşletmelerimizin de "İş ve İnceleme Gezisi"ne katılabileceklerini, başvuru ve katılım işlemlerinin Borsamız tarafından da takip edileceğini bilgilerinize sunarız.

Not :   Kontenjanların sınırlı sayıda olması nedeni ile başvurular ücret yatırma önceliği sırasına göre kabul edilecektir. İlave kontenjanlar geziye güncellenen fiyatlarla katılabileceklerdir.
Soru, bilgi talebi ve başvurularınız için;
Manisa Ticaret Borsası               :     Telefon: 231 00 78      E-Mail: manisaborsa@gmail.com
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası :     Telefon: 231 10 45      E-Mail: ozgur.yilmaz@manisatso.org.tr

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ