• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU İLE
MANİSA GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU İLE25 Kasım 2014 Salı

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Ticaret Borsası, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Manisa Ziraat Odası, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği işbirliğinde Manisa’nın ortak hedef ve sorunlarında, ortak akıl ile hareket etme prensibiyle, Manisa’nın daha iyi noktalara gelmesi için ortak proje ve hizmetler geliştirilmesine öncülük edilecek.

Bu kapsamda, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binasında;

Manisa Güç Birliği Platformu’nu oluşturan kuruluşlardan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık’ın katılımlarıyla yapılan Basın Toplantısında,

Kurulan Platform ile;  

Manisa camiasında görev yapan Meslek Kuruluşu ve Sivil Toplum Kuruluşlarının, “ *Hem Manisalıların hem de Ülkemizin ortak geleceğine yönelik ortak hizmet ve projeler üretilmesi konusunda bir çatı altında toplanmasının,  *Ortak sorunlara ortak çözümler üretilmesinin, *Manisa’nın kalkınması yolunda çaba sarf eden her kurum ve bireye destek olunmasının, ve *Marka Kent unsurlarının geliştirilmesinin” amaçladığı belirtildi.

Platformun kuruluş amacı ve hedeflerinin açıklanmasının ardından, Platform Üyesi Kuruluşların Başkanları tarafından, "Manisa Güç Birliği Platformu"nun kuruluş ve işleyiş protokolü imzalandı.

Manisa Ziraat Odası Başkanı Nuri Sorman’ın ise rahatsızlığından dolayı protokol imza törenine katılamadığı bildirildi. 19.11.2014