• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa Güç Birliği Platformu Rektör Çelebi'yi Ziyaret Etti
Manisa Güç Birliği Platformu Rektör Çelebi'yi Ziyaret Etti09 Aralık 2014 Salı

Manisa Ticaret Borsası, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Manisa’yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği ve Manisa Ziraat Odası'nın oluşturduğu "Manisa Güç Birliği Platformu", 8 Aralık 2014 tarihinde Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal ÇELEBİ'ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Bilgin, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı Yaşar Coşkun, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa’yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ve Manisa Ziraat Odası Başkanı Nuri Sorman'ın Platform Üyeleri olarak gerçekleştirdikleri ziyarette, öncelikle Celal Bayar Üniversitesi Rektörü seçilerek görevi devir alan Prof. Dr. A. Kemal ÇELEBİ'yi tebrik eden Heyet, "Manisa Güç Birliği Platformu"nun kuruluş amacı ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında da bilgi vererek, Rektör Prof. Dr. A. Kemal ÇELEBİ ile Platform ve Üniversite'nin olası işbirliği alanları konusunda bir süre sohbet ederek, istişarede bulundular.

Platform ve tüm Manisalılar adına, Üniversite'nin de içinde olacağı bir güç birliğinin daha güçlü ve gelişmiş bir Manisa için çok önemli olduğunu beliten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar COŞKUN, Platforma ihtiyaç duyuacak her konuda ve çalışmada Celal Bayar Üniversitesi'nin yanında olduklarını kaydetti.

Prof. Dr. A. Kemal ÇELEBİ ise, Manisalı ve Manisa sevdalısı birisi olarak, bu tür faydalı oluşumların daha da artması gerektiğine inandıklarını ve  bu sayede şehrin daima kazançlı çıkacağını düşündüğünü belirterek, Üniversite'nin de Platform'un ihtiyaç duyacağı konularda  desteğe hazır olduğunu ifade etti.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ise ziyarette şunları belirtti;

“-Manisa; Türkiye’nin ve Ege Bölgesi’nin tarihi ve kültürel dokusu en zengin olan İllerinden birisi. Tarım ve sanayi alanındaki potansiyeli ve sürekli gelişen insan faktörüyle de Manisa hemen hemen her konuda Ülkemiz adına çok önemli bir üretim merkezi.

Son 20 yıldır ise Sizlerin ve Değerli Tüm Akademisyenlerimizin çalışmaları sayesinde Manisa aynı zamanda, Gençlerimizi, bilgi donanımı yüksek, meslek  sahibi kişiler olarak Ülkemize kazandıran bir Üniversite Şehri. Şunu biliyoruz ki; Üniversitemiz, önümüzdeki yıllarda da tüm Kurum ve Kuruluşlara verdiği akademik destekle, sürekli gelişen entegrasyon ve ortak proje fikirleriyle her alanda gücümüze güç katmaya devam edecektir.

Bizler de Manisa’mızın ve Ülkemizin her alanda gelişmesi adına sürdürdüğünüz çalışmalar için teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz."