• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
TOBB FEN LİSESİ İNŞAATI HIZLA YÜKSELİYOR
TOBB FEN LİSESİ İNŞAATI HIZLA YÜKSELİYOR29 Aralık 2014 Pazartesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Manisa’ya kazandırılacak olan ve merhum Bülent Koşmaz’ın adının verildiği Fen Lisesi’nin yapım çalışmaları aralıksız sürüyor.

Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Milli Eğitim İl Müdürü Mustafa Altınsoy, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Coşkun ve Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’tan oluşan heyet, Muradiye’de yapımı süren okulun inşaat alanında incelemelerde bulunarak, TOBB adına inşaatın kontrolörlüğünü yapan Ali Naki Dedeoğlu’ndan, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

TOBB adına inşaatın kontrolörlüğünü yapan Ali Naki Dedeoğlu verdiği bilgide, şuana kadar okul binası ve spor salonunun bodrum ve zemin kat kaba inşaatı tamamlandığını ve şuanda birinci kat çalışmalarının sürdüğünü, yurt binasında ise, bodrum kat çalışmalarının tamamlanıp zemin kat çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Dedeoğlu, TOBB Manisa Bülent Koşmaz Fen Lisesi’nin 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında hizmete açılması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini sözlerine ekledi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla 24 Kasım 2014 tarihinde temeli atılan 20.000 m2 arsa üzerinde kurulu olan TOBB Manisa Bülent Koşmaz Fen Lisesi bünyesinde 16 derslik, 200 kişilik öğrenci pansiyonu ve spor salonu bulunuyor olacak.