EMİTT 2015 FUARI'NDA MANİSA RÜZGARI
EMİTT 2015 FUARI'NDA MANİSA RÜZGARI23 Ocak 2015 Cuma

kültür ve Turizm alanındaki en önemli buluşmalardan biri olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, bu yıl 19’uncu kez kapılarını açtı. 22-25 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen Fuarın açılış gününde,Manisa Ticaret Borsası'nın da maddi manevi destek verdiği Manisa Standı görselliği ile büyük ilgi gördü. Açılışa Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Bilgin,Manisa Ticaret Borsası Meclis Üyesi Alpaslan Gül, Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Büyükşehir Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz ve Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe katıldı.

Manisa Standı beğeniyle gezildi!

Manisa’nın 17 İlçesiyle sahip olduğu önemli Kültür ve Turizm değerlerini ön plana çıkaran görsellerle hazırlanan Manisa Standı, fuar katılımcıları tarafından büyük ilgi gördü. Hafsa Sultan ve Merkez Efendi canlandırmalarının gerçekleştirildiği stand etkinlikleri de ulusal yayın yapan çok sayıda Medya Grubu tarafından da ilgiyle takip edildi. 71 Ülke ve pek çok Şehir adına 4 bin 500'ü aşkın Kurum ve Kuruluşun katılımlarıyla kapılarını açan EMITT Fuarı’nda Manisa Protokolü, ziyaretçilere "Mesir Saçımı" heyecanını da yaşattı. Ziyaretçilere ayrıca; Manisa Ticaret Borsası'nın hazırlamış olduğu özel tanıtım kutularıyla Manisa Sultani Çekirdeksiz Üzümü dağıtıldı.

23.01.2015