• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ (MÜSİAD) BAŞKANI ABDULLAH TEKİN BORSAMIZI ZİYARET ETTİ
MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ (MÜSİAD) BAŞKANI ABDULLAH TEKİN BORSAMIZI ZİYARET ETTİ04 Şubat 2015 Çarşamba

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ı ziyaret etti.Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Bilgin’inde ev sahipliği yaptığı ziyarette; 10-12 Nisan 2015 tarihlerinde Manisa’da yapılacak, olan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katılacağı MÜSİAD Genel İdare Kurulu için görüş alışverişinde bulunuldu.

Manisa’nın ev sahipliği yapacağı toplantının MÜSİAD’ın en büyük organizasyonu olacağını belirten Başkan Tekin, “Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek de Manisa’ya teşrif edecekler. Maliye politikaları ve vergi temalı bir çalıştayı Manisa’da tertip edeceğiz. Manisa’daki Belediyelerimizle, Odalarımızla  ve Manisa Ticaret Borsamız ile bu organizasyonu hep birlikte gerçekleştirmek istiyoruz. Tüm paydaşlarımızın görüşlerini, desteklerini, önerilerini almak istiyoruz. İnşallah bu programı Manisa’ya yakışır şekilde yapacağız” diye konuştu.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap; Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu belirterek, Manisa’nın birlik ve beraberliğine önem verdiklerinin altını çizdi.

"Son yıllarda Manisa’da yapmış olduğumuz ortak girişim toplantılarıyla, güç birliği platformlarıyla, Manisa nereye gidiyor, Manisa’ya yapılması gerekenler, Manisa’nın sanayisinin büyümesi, Manisa’nın tarımının desteklenmesi konularında görüşmelerimiz sürekliliğini koruyor. Sağ olsun Abdullah Bey ile de devamlı beraberiz. Bizden ne gibi bir destek istiyorsa biz her zaman yanındayız. Manisa’daki bu dayanışma diğer illere örnek oluyor. Kendilerine çalıştay da başarılar diliyoruz. Daha önce bizim gerçekleştirdiğimiz tarıma dayalı çalıştay da ciddi sonuçlar aldık. İnşallah sizin yapacağınız çalıştayın da İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

04.02.2015