• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ MANİSA CUMHURİYET BAŞSAVCISI AKİF CELALETTİN ŞİMŞEK'İ ZİYARET ETTİ
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ MANİSA CUMHURİYET BAŞSAVCISI AKİF CELALETTİN ŞİMŞEK'İ ZİYARET ETTİ20 Şubat 2015 Cuma

Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cahit Yayman, Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp, Meclis Üyeleri Hüseyin Şenay, Mehmet Ersaygı ve İsmail Kandemir’den oluşan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Heyeti, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek’i makamında ziyaret ederek, hoş geldiniz dedi.

Ziyarette; Manisa’nın sosyo-ekonomik ve kültürel yapısı ile ilgili bilgiler veren Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap yaptığı konuşmada ayrıca şunları belirtti:

“-Tarımıyla, sanayisiyle Ülkemizin en üretken İllerinden birisi olan Manisa’mıza hoşgeldiniz. Manisa’mıza gelmeden önce de incelediğinizi tahmin ettiğimiz üzere bu üretkenlik beraberinde gelişimi ve nüfus artışını da getirmekte. Manisa büyüdükçe; dinamiklerimiz de değişmekte ve çeşitlenmekte. Ancak elbette ki, her alandaki gelişim faaliyetlerimizin, sağlam hukuk temelleri üzerinde yapılanması gerekiyor.

Üretimden ticarete, medeni ilişkilerimizden toplumsal düzenimize kadar günümüzde artık hiçbir faaliyet, hukuk sisteminin dışında sağlıklı bir şekilde ilerleyemez. İşte tam da bu noktada; değerli Hukuk Adamlarımızın önderliğindeki hukuk sistemimizin işlerliği bizlerin, ekonomik ve toplumsal hayatlarımızı huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürmemizi sağlıyor.

Adil olmak ve adaleti sağlamak zor iş ama en büyük erdemlerden bir tanesi. Milletimiz adına bu çerçevede gerçekleştirdiğiniz görevlerinizi bundan sonra Manisa’da devam ettirecek olmanızdan ve Sizinle tanışmış olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bizler de Manisa Ticaret Borsası olarak üzerimize düşecek her vazifede gereken katkıyı mutlaka sağlamaya gayret edeceğimizi belirtmek istiyoruz.

Başsavcılığınız döneminin Şahsınız ve Manisa’mız için hayırlı olmasını temenni ediyor. Tüm Adliye Mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyoruz.”

Genel tanışma ve güncel konularla ilgili sohbet ortamında devam eden ziyarette, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek ise Borsa Yönetiminin kendisine gösterdiği samimi ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Manisa’da gözlemlediği canlılık ve kurumlar arası işbirliği ortamında, adaletin doğru ve sağlıklı bir şekilde dağıtılması yönündeki görev esaslarıyla, Manisa’ya sunulan hizmetlerin içinde bulunmaktan büyük mutluluk duyacağını ifade etti.