Manisa Güçbirliği Platformu?ndan Manisa Olay Gazetesine Hayırlı Olsun Ziyareti
Manisa Güçbirliği Platformu?ndan Manisa Olay Gazetesine Hayırlı Olsun Ziyareti22 Şubat 2015 Pazar

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, Manisa’yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık’ın  aralarında bulunduğu Manisa Güç Birliği Platformu, beraberinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Eski Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Coşkun ile birlikte Manisa Olay Gazetesini ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette konukları işadamı Mevlüt Aktan, Medya Grup Başkanı Ertuğrul Aytaç, Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz ile Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Esra Kale karşıladı.