• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MÜSİAD Manisa Şubesinin Yeni Başkanı Öztürk, Manisa Ticaret Borsası'nı Ziyaret Etti
MÜSİAD Manisa Şubesinin Yeni Başkanı Öztürk, Manisa Ticaret Borsası'nı Ziyaret Etti23 Mart 2015 Pazartesi

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği Manisa şubesinin yeni dönem başkanlığına seçilen Ahmet Öztürk  ve Yönetim kurulu üyelerinden oluşan MÜSİAD heyeti, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’ı  makamında ziyaret etti.

 

MÜSİAD’ın, İş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, kamu yararına dernek statüsüne sahip güçlü bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu belirten MÜSİAD Şube Başkanı Öztürk şunları söyledi;

 

“Arkadaşlarımız bu göreve bizi layık gördüler. İnşallah MÜSİAD’a ve Manisa’ya layık görevler icra ederiz. Manisa Ticaret Borsası ve tüm sivil toplum kuruluşları birlikte hareket ederek, Manisa’ya faydalı bütün işlerde birlik beraberlik içinde olacağız. Manisa için ne faydalı ise biz onun yanındayız.”

 

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ahmet Öztürk’ü  Manisa Ticaret Borsası’nda ağırlamaktan dolayı onur duyduğunu ifade eden Sadık Özkasap;

İlimizin gelişmesine yönelik çalışmalarda yanımızda olacağına inandığımız Müstakil Sanayici İşadamları Derneği Manisa şubesinin yeni dönemdeki başkanı Ahmet Öztürk’ü  bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyor görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.

 

 

 

 

19.03.2015