TİSK 2015 KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÖDÜLLERİ
TİSK 2015 KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÖDÜLLERİ15 Mayıs 2015 Cuma

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) 2015 Yılında da “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” Verecek

Son Başvuru Tarihi: 2 Ekim 2015

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun (TİSK) “TİSK 2015 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” için başvurular başladı. Türk özel sektörünün büyük ölçekli devlerinden KOBİ’lere kadar pek çok şirket, kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) projeleriyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da heyecanlı bir yarışmaya katılacaklar. 5 kategorinin her birinde bir büyük ölçekli ve bir KOBİ olmak üzere 2 proje, toplamda da 10 proje ödül almaya hak kazanacak. Ayrıca belirtilen 5 kategori üzerinden en yüksek puanı alan bir büyük ölçekli ve bir KOBİ olmak üzere 2 proje de Büyük Ödül için yarışacak. Ayrıca bu seneden itibaren GAN TÜRKİYE Özel Ödülü de verilecek. Geçtiğimiz Şubat ayında Antalya’da 21 özel sektör şirket CEO’larının prensiplerine imza attığı Küresel İşbaşında Eğitim Ağı (GAN) TÜRKİYE’nin Özel Ödülü de bu yıl bir projeye verilecek. GAN TÜRKİYE faaliyetleri kapsamında, “işbaşında eğitim (çıraklık, beceri eğitimi, stajyerlik ve hizmet-içi eğitim)” imkânı sunulması, kaliteli işbaşında eğitim fırsatlarının ve bu konuda bilgi ve bilinç düzeyinin artırılması amacıyla şirketler tarafından yürütülen projeler, “GAN TÜRKİYE Özel Ödülü” için değerlendirilecek.

TİSK’in, kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) alanında farkındalığı artırıp, şirketleri teşvik etmek amacıyla ilkini 2014’te düzenlediği ve her yıl tekrarlama kararı aldığı “TİSK  Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” 2015 Programına göre, katılacak şirketler için son başvuru tarihi 2 Ekim 2015 Cuma günü saat 17:00 olarak belirlendi. Ödüller, Aralık ayında düzenlenecek törende sahiplerini bulacak.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ..